Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seren44

Przedłużnie włosów !!TAŚMY!!

Polecane posty

Gość seren44

Czy któraś z was miała przedłużane włoski tą metodą??????:) chodzi mi o przyklejanie taśmy klejem na bazie silikonu lub kauczuku?????Jakie są wasze doświadczenia w przedłużaniu włosków:) Bardzo proszę o odpowiedź:)

Gość sandy230000
ja miałam i nie polecam. fryzjerki sciemniają, ze włosy trzymają sie 3 do 4 miesiecy! u mnie po 3 tygodniach włosy zaczęły sie odklejac i zsuwac z moich włosow, najbardziej po ich umyciu, trzeba sie bardzo delikatnie z nimi obchodzic, głowa mnie ciągle swedziała bo nie mogłam jej dokładnie umyc przez te włosy, nawet czesząc je troche sie zsuwały, tak wiec ładnie wyglądają tylko przez kilka dni. fryzjerka powiedziała mi ze w miejscach gdzie jest klej nie wolno dawac szamponu ani odzywek bo wtedy włosy sie odkleją. zapłaciłam bardzo duzo a efekt był ladny tylko przez kika dni. po1.5 mies. wszystkie sie poodczepiały. a moje włosy były potem brzydkie i we włosach moich zostały resztki kleju. tAk Wiec odradzam, szkoda kasy. jak chcesz mozesz sprobowac, ewentualnie złozysz reklamacje w salonie.

Gość seren44
dziękuje sandy230000 :) myśle ze jakoś sobie poradze z nimi...jaka metoda jest w takim razie najlepsza?tylko nie zapuszczanie bo jestes niecierpliwa:P

Gość koński ogon mam
clip in,zakładsz i zdejmujesz kiedy chcesz.Efekt super/

Gość KOLEZANKAK
Ja mam clip in i bardzo polecam, zakładanie zajmuje mi 5 minut i ściąganie tez ;-)włosy mocno się trzymają i nie odpinają się, nawet podczas szalonych imprez :-p polecam, ja na allegro za 8 pasm zapłaciłam 250zł, z piecioma pasmami są tańsze ale ja myślałam że będzie ich za mało ale się myliłam bo mam cienkie włosy i 5 pasm w zupełności wystarczy.