Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lslkslsk

Czy ktoś z was dostał kiedyś PAPIESKIE CIASTO taki łańcuszek od kogoś??

Polecane posty

Ja dostałam kiedyś Chlebek Szczęścia czy coś takiego. Pamiętam, że z tydzień musiało stać. Ale potem było zajebiste :) Chętnie bym jeszcze raz coś takiego zrobiła, ale nie mam od kogo wziąć...

Gość lslkslsk
własnie to był chlebek albo ciasto:P dość dawno dostałam i mam nadzieje że ktoś zna na takie coś przepis:D

Gość bluta
ja ten chlebek mialam-jaki smaczny...mniam... tez myslalam o tym przepisie.

a to tez slyszalam..ktos ci dal pudeleczko chyba z maka w srodku i przepis co dalej z tym zrobic...moge zapytac,bo wiem chyba kto to ma....

Gość lslkslsk
dzieki:D czyli kurcze trzeba dostac od kogos 😭 nie pamietalam jak to było myslalam ze przepis sie dostawalo na niego a tu dupa:(

Gość lslkslsk
tak szczerze- z sama mąką w środku i przepisem to dobre by to było:D bo z tamtego tematu kafe to było że się dostaje jakis gotowy

Ja właśnie dostałam kiedyś taki jakby zakwas. Stało to kilka dni, czasem się mieszało, coś dodawało, potem odlewało się trochę i dawało znajomym, którzy postępowali ze swoją częścią tak samo, a z reszty piekło się ciasto, które było pyszne!! Chętnie bym sobie coś takiego upiekła, tylko nie wiem, jak ten zakwas zrobić...

Gość lslkslsk
właśnie ten zakwas:o

Gość zacznijcie robic chleb
na zakwasie - to wszystko działą podobnie zakwas to dzikie drożdże www.chleb.info.pl