Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

chyba będę STARĄ PANNĄ

Polecane posty

Gość pospossop
tak doświadczyłam miłości i zawodu miłosnego i kochałam i byłam kochana, teraz jestem jeśli już lubiana to też fajne uczucie, najgorzej prać mężowi koszule i inne rzezcy nienawidząc go lub czując wstret, to już lepiej żyć dla siebie, ja mam poza sobą małżeństwo i mam takie wrażenie że jeśli już tego doświadczyłam to nie będę aż tak niespełniona jeślibym do końca zycia miała zostać sama.

Gość malowana lal
no wlasnie-doswiadczylas,wiec wiesz czym smakuje i mozesz czuc sie spelniona... ja mam juz 24-wiec to juz nie pierwsza mlodosc:( i czuje sie przez to gorsz,ze nie jest mi to dane tylko WHY??????????????????????????

nie wiem właśnie od czego to zależy głupie gadanie: każdy ma swoją 2gą połówkę... jesli tak, to o co chodzi? nie potrafili się znaleźc? a jak ktoś maiał nieudane małżeństwo? to źle wybrał, pomylił połówki? bez sensu to wszystko, nie wiem, może to przypadek, może jedni mają szczęście spotkac na drodze tego właściwego człowieka, inni nie:O

Gość malowana lal
lolika..-lacze sie z toba w bolu i doskonale cie rozumiem tymczasem uciekam trzymaj sie biedactwo,bo wszystkie inne to udaja mocne,bo sa zbyt slabe aby sie przyznac do wlasnej slabosci-hojraczki mi wielkie,uhhhhhhhhhh-zdenerwowalam sie pa

Gość malowana lal
nie chce ksiecia,ale faceta ktory bedzie mnie kochal i ja jego tobie tez tego zycze trzymaj sie

Gość Cieszymir
Ale państwo szanowni hajtać się trzeba po 30

Gość pospossop
dziewczyny macie dwadzieścia parę lat nie no przestańcie że jesteście już na miłość za stare bo mi głupio ja mam prawie trzydzieści i też jeszcze chcę być kochana i kochać też, ale czasami lepiej mieć kogoś kto cię lubi i szanuje i chyba to lepsze, a wyjście za mąż nie jest takie proste jak się wydaje na filmach i reklamach naprawdę

Gość Cieszymir
possposop, masz rację nie lepiej poczekać na tego wymarzonego choćby i dziesięć lat?

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
A JA MAM INNY PROBLEM 😭 Nie moge spotkac zwykłej skromnej dziewczyny , dla której nie liczy się tylko dobry samochód i gruby portfel u partnera ale wnętrze. 21lat na karku i nigdy bnie miałem dziewczyny. Chociaz w sumie nie narzekam bo i tak mam sporo obowiązków. Studia , praca wypełniaja mi duzo czasu i na dziewczyny nie mam wystarczająco dużo czasu 😭 nie mniej jednak dobrze by było miec kogoś kto potrafi wesprzeć w trudnych chwilach :)

Gość Cieszymir
Raffaello, a może za młody jesteś na prawdziwy związek przyjrzyj się twoim kolegom jak myślisz, oni budują związki czy po prostu mają dziewczyny?

Cieszymir : A czy znasz jakiegoś chłopaka który nie miał nigdy wcześniej dziewczyny w moim wieku ? Na prawdziwy związek chyba nie jestem za młody bo na pewno jestem dojrzalszy od gro facetów , którzy są juz po ślubie. To nie jest tak że nikt się mną nie interesuje , problem jest w tym że na mnie najbardziej działa inteligencja , skromność i szczerość a tego dziewczynom brakuje. Wiekszosc dziewczyn chodzi z gołymi pepkami na dyskoteki , pije alkohol , bluzga - ja tego nie znoszę. Natomiast te porządniejsze sa już pozajmowane.

Gość Cieszymir
Rafael, znam starszych, którzy nigdy nie mieli dziewczyny Poza tym zgadzam się z Tobą i też szukam takiej kobiety

Gość malowana lal
raffaello-zacznij szukac wsrod starszych ...:owszem moze sa w wiekszosci pozajmowane,ale zdarzaja sie tez perelki,ktore moze nie zostaly jeszcze odocenione przez nikogo...

Gość Cieszymir
malowana masz rację starsze są sympatyczniejsze, ale wiesz, faceci nie są głupi jak już znajdą porządną dziewczynę, oświadczają się jej i masz, szybko taka niedoceniana kobieta staje się żoną ale oczywiście, jak znacie takie dziewczyny, dajcie mi i Rafaelowi znać

Gość malowana lal
to nie zart z tymi starszymi ja np nie pogardzilabym mlodszym facetem(zreszta nie gardzilam n igdy!) ghdyby mial choc troche w mozgu.... a o takiego ciezko,nawet w starszym wieku

MNie najbardziej szokuje jedna rzecz. Nastolatki są okropnie głupiutkie , zakochują się w mgnieniu oka. Można je zdobyc bez żadnego trudu. Njalepiej widać to po tym że nawet te puste łyse dresy które nie znają tabliczki mnożenia potrafią je poderwać. Nastolatki sa naprawde głupie. Dla nich jedyne kryterium to wygląd. Zawsze pojawia się to pytanie : "masz foto " ? Natomiast o 10 lat starsze kobiety są całkowicie inne. Wystarczy spojrzec na te kobiety które pracuja w różnych biórach. Sa milutkie , uśmiechnięte , sympatyczne. Poprostu cud miód i orzeszki :D Dziewczyny : dlaczego wy tak póxno dojrzewacie ?

Gość Cieszymir
Rafael, my wszyscy późno dojrzewamy

Gość kammkowa
Na szczęście jest teraz tyle serwisów randkowych - zajrzyj na raport kupidyna i zobaczysz, które z nich ciesza się największą popularnością, że tak naprawdę nie ma się co martwić, bo na pewno uda się Tobie poznać na nich kogoś ciekawego. A zresztą teraz się nie mówi stara panna, tylko singielka.

Gość petronnnelka
Bez patrzenia na taki ranking można powiedzieć ze portal mydwoje.pl jest właśnie takim najodpowiedniejszym i najbardziej profesjonalnym jeśli chodzi o portal randkowy dla osób chcących poznac swoją bratnią duszę.