Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freequa

aaa boje sie...!! prosze o rady

Polecane posty

Gość freequa

niedlugo zaczynam studia...;/ sa to stduia jezykowe wiec nie bedzie latwo... macie jakies rady dotyczace studiow?? tzn.jak najlepiej sobie poradzic itd. Moja grupa bedzie do tego bardzo bardzo malutka :( wiec nie ma mowy o opuszczaniu jakichs zajec..a jak bede chora??;/ i zastanawia mnie jedna rzecz...bo na studiach sa dwie sesje...a pomniedzy cos jest?? Czyli czy profesorowie moga jakos sprawdzac czy sie nauczylam poprzednich zajec etc. czy to jest tak jak w szkole ze moga byc kartkowi albo takie jakies 'przedsesje' ?:P

Gość 120- za całosc
a co bedziesz studiować?

Gość freequa
j.francuski

Gość freequa
a jak sie ma takie zwolnienie od lekarza to komu sie je daje?? zeby wszyscy wiedzieli ze na serio bylam chora??

Gość student dzienny pracujacy
sa kola czyli takie sprawdziany ja mam po 3 w tygodniu wiec uczysz sie jak w liceum... zwolnienie w ksiazeczke zdrowia studenta.. a u mnie nawet jak byles chory a za duzo zajec opusciles to powtarzasz zajecia w przyszlym roku

Pewnie będziesz musieć pokazać je tym wykładowcom, z którymi miałaś zajęcia. Chociaż z tego co słyszałam jeśli naprawdę jesteś chora :D, to to zwolnienie możesz załatwiać u lekarza ze swojej uczelni. Wtedy on się tym będzie zajmować.