Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowia ze ladna

co mam o tym wszystkim myslec?

Polecane posty

Gość mowia ze ladna

pomozcie mi bo juz wariuje tydzien temu spotkalam sie na randce z facetem z neta, zaprosil mnie na obiad, po obiedzie na wycieczke, spedzilismy razem 15h! nie chcial siue ze mna rozstawac, wszystko bylo super! sama bylam zaskoczona, bo poszlam na randke sceptycznie nastawiona. Nie bede opisywac calej randki bo to nie ma sensu - po prostu bylo cudownie! caly czas rozmawialismy - mamy wspolna pasje! na koniec zapytal "to jak widzimy sie jeszcze prawda?" na drugi dzien napisal mi tylko krotka wiadomosc, ze dotarl do domu, i idzie na impreze rodzinna, pozniej raz zadzwonil... bylam zdziwiona ze nie pisze smsow, nie dzwoni nic... na nastepny dzien gadalismy na gg i powiedzial ze woadnie w sobote bo musi ze mna pogadac... do soboty byla cisza, o 15stej zadzwonilam do niego czy bedzie, odparl ze ZAPOMNIAL! wylaczylam sie, zaczal wydzwaniac, przeprosil mnie i powiedzial ze napewno sie jeszcze spotkamy bo on tego chce... fakt faktem obecnie dzieli nas 90km, a on ma wlasna firme i naprawde duzo pracy, ale od pazdziernika bede studiowac w jego miescie. Wczoraj napisalam mu smsa ze dzis bede w jego miescie i czy sie spotkamy... raport doszedl po jakichs 4ch godzinnach, do dzis nie odpisal:(

Gość mowia ze ladna
czy on kogos ma?

Gość a ja np wiem
Moze ma kogos w swoim miescie?

Gość brudnychary
nie wiem

Gość mowia ze ladna
tez mi sie tak wydaje.... tylko po co snul plany dotyczace "naszej" przyszlosci? :( a ja naiwna uwierzylam naprawde wydawal sie dobrym, normalnym czlowiekiem

Gość sprawa mocno śmierdzi
a pan przypadkiem nie jest zonaty?

Gość a ja np wiem
wyjscia sa dwa albo jest taki zajety albo ma kogos. Tylko ze nie wierze aby byl az tak zajety zeby nie mog zadz np wieczorem ale moze to tylko moje chore myslenie...

Gość mowia ze ladna
nie, zony napewno nie ma zajety jest, czasem pracuje 40h non stop, ale gdyby chcial czegos wiecej ode mnie to by o mnie myslal, a co za tym idzie dzwonil i pisal, prawda?

Gość mowia ze ladna
teraz jak to analizuje wszystko to dochodze do wniosku ze on chyba rzeczywiscie ma kogos, bo: 1)po tej randce, gdy wysiadalam z auta to dokladnie sprawdzal czy wszystko wzielam 2)w czasie randki wylaczyl tel, bo niby baterie mial slaba 3)wczoraj(tj niedziela) tez mial wylaczony, tak jakby byl z laska i myslal ze moge zadzwonic

Gość a ja np wiem
no to niestety chyba jednak kogos ma...

Gość koniec złudzeń
- nie zalezy mu na tobie albo na odwrót;) taką książkę zaczęłam wczoraj czytać i jasno ona pokazuje ze jeśli facet nie zadzwoni, zapomina, nie ma dla ciebie czasu to jest chory na umyśle albo - poprostu - nie zalęzy mu na tobie szkoda twojego czasu, nie łudź się, poszukaj faceta który będzie ciebie wart i któremu będzie zależeć, ja żałuję tylko że wcześniej jej nie czytałam

Gość mowia ze ladna
a moze on jest pedalem i ma chlopaka hahaha leje na to :D