Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smart231

Co dodac do plackow ktore rozwalaja sie na patelni?

Polecane posty

Gość smart231

O mace wiem ale nie moge ciagle dodawac maki juz wyczerpalam limit, sa to placki z cukinii.. wie ktos?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smart231
help me:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smart231
juz dwa sa nie wiem dlaczego jedno drugiego sie nie trzyma:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mekintosz
nie wiem o co ci chodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapytaj mnie
cement

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapytaj mnie
trzyma jak srurwysyn

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Reasumując po przetarciu na drobnych oczkach np ziemniaków czy cukini warto odlać wodę która nazbiera się po chwili (zależnie jak "suche" mamy warzywa) następnie dodajemy mąkę i sól , pozatym kto powiedział że mąki ma być np 3 łyżki a nie 8 ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smart231
no jak to by smakowalo z 8 lyzkami maki? nie wiem jeszcze bede wode odlewac choc juz nieraz odlewalam , ni chca sie za cholere trzymac:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×