Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgmdf

czulam, ze tak bedzie, tacy sa faceci...

Polecane posty

Gość vgmdf

jak moj chlopak byl chory to go odwiedzalam, wreczmnie o to prosil.Teraz gdy ja umieram , dostlam okresu, zle sie czuje i wogole to oczywiscie on pomaga kolezance w remoncie ;] i nie ma czasu by mnie odwiedzic ;/ sod rana siedze w domu i zdycham juz mam tego odsc. Dosc mam tez obietnic facetow. Zabiore Cie do restauracji na obiad, pojdziemy do kina ... itp. i nic z tego sie nie spelnia, on nawet na piwo nie chce ze mna isc, na bilarda no nic ,ale jakby mu kumple zaproponwali to by z checia poszedl, w tedy to moze i mnie laskawie by ze soba zabral. Gdzie podzila sie tamten facet, ktory dbal o nas jak mogl, teraz to tylko ja sie stram . Wyjezdza za tydzien na 2 miechy i co i jak zawsze czasu dla mnie nie znajdzie ;] no moze w dzien wyjazdu poswieci mi ta godzinke, zawsze tak jest. Jescze nigdy nie wyjezdzal nigdzie ni nigdy na tak dlugo sie nie rozstawialismy. Moze sobie wszytsk przemysli. Ja sie zajme soba z teskonoty , chce wygladac lepiej, planuje cwiczenia, dentyste,troszke solarium, ale to tam od czasu do czasu , i bede wychodzic z e znajmomymi , nie ebde juz czekac na niego , bo jak widac nidy sie nie doczekam .

Gość Fściekła pomerańcza
zacznij sobie organizować czas bez niego i nie być na każde jego zawołanie. Robisz sobie w ten sposób krzywdę

Gość vgmdf
tez tak mysle, koniec z tym najgorsza ejst mysl, ze jak pojdzeie to mzoemnie zdradzic,albo znalesc sobie lepsza , ladnijsza ale z 2 strony mnie tu zostawia i moze byc tak ze ja teraz mowie tak i siak, bo naparwde go kocham, ale zycie zaskauje, a to czy kocham stwierdze jak bede z kims naparwdedlugo i sie zestarzeje z ta os. , i moge sie tu tak martwic o niego, a sama zrobie wkoncu cos glupiego i poznam kogos innego;/ to byloby straszne , gdyby okazalo sie ze on mi wierny a ja mu wywinelam numer po 3 latach

Gość vgmdf
gdybym nie dostala dzis okresu, to pewnie by znalazl czas, albo chcialby zebym u niego spala bo widzilam jak wczoraj kupowal zapezpieczenie ;] hehe fajnie, tak mi sie teraz wszytsk w glowce uklada, czasme jest straszny, jakby mnie wykozystywal:(

Gość vgmdf
racja i tak zrobie , duzo sobie przemyslalam , sam sobie ulozylam wszytsko w glowie, teraz musze tylkos ie spelnic w swich przekonaniach, bo zaczyna mnie to juz denerwowac