Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sieeeeeeee

wesele bez ślubu w slubnej sukni?

Polecane posty

za tydzień mam wesele, bez slubu, bo stwierdzilismy, że nie jestesmy jeszcze gotowi, a za impreze wszystko zaplacone, wiec sie odbedzie, zastanawiam sie tylko czy zalozyc moja suknie slubna, czy glupio?

Gość patillllll
nie no skoro nie ma ślubu to jest impreza a nie wesele głupio tak w sukni by mi było

Gość Pani Kaczyńska
hehe niezłe ;) Pewnie, zę możesz wystapic w białej sukni, kto ci zabroni ? Tylko jedna rzecz - wesele to imprezka po ślubie, wiec skoro slubu nie ma, to powinnas to inaczej nazwac. Ale w zasadzie - jak chcesz to nazwac weselem, to tez nikt od tego nie umrze. W każdym razie pomysł w dechę:classic_cool:

no faktycznie nie tak dokonca wesele, ale stwierdzilismy ze sie odbedzie, bo bez sensu by bylo wydac tyle kasy na marne, a sukni tez mi szkoda, bo za dwa lata jak juz wezmiemy slub to pewnie kupie inna... a moze ja przefarbowac?

marna prowokacja odwołałaś slub a goscie przyjdą wystrojeni na wesele którego nie powinno byc i co maja tak pic weasze zdrowie :O

Gość co to ma znaczyc
nie rozumiem? to skoro wszystko oplacone to czemu nie bierzecie slubu? i co goscie przyjda z prezentami?dla mnie to jakies chore, wam juz sie calkiem w glowach poprzestawialo

Gość pani Kaczyńska
No impreza opłacona, orkiestra, żarcie, sala, wszystko, goscie kreacje pokupowali, bilety na pociag, prezenty - to co, maja opdwołac ? Niech impreza sieodbędzie, w końcu impreza moze byc tez bez okazji. Dla mnie to jest fajny pomysł.

Gość ekati
ale jest okazja... poczekają upewnią się... powodzenia

Gość co to ma znaczyc
czyli to oznacza ze jak za 2 lata bedzie slub to goscie znow przyjada z prezentami???? jaki to wazny powod jest ze nie mozecie wziac slubu teraz?ja chyba juz wolalabym stracic ta kase ale nie robic szopki pod tytulem wesele bez slubu...chore...ciekawe jak na to zareagowala rodzina

Gość cdddfdf
ale po co to wysztsko - slub bez slubu? :D tak na pokaz przed rodzinka czy co? i po co? nie szkoda kasy heh

Gość pani Kaczyńska
Tak, bo te wesela to taki opłacalny interes, zawsze się zwróci i to jeszcze z górką. Tylko skąd tu potem tyle lamentów, ze a to 10 tosterów, a to obraz "psy grajace w bilard", a to puste koperty. Jak sie upewnia, ze chcą wziać ślub, to wezmą dwóch kolegów, pójdą do urzedu i sie pobiorą. DLa mnie to jest coś, co sięzdarza rzadko, i z tego powodu ciekawe i jajcarskie. A odwoływanie wszystkiego ma jakąś negatywną aurę i pozostawia niesmak. Impreza, gdzie organizatorzy powiedzą "jeszcze nie jestesmy przekonani, jeszcze jest za wczesnie" może być mimo to wesoła, bo para sie nie rozstaje, tylko mówi, że później sie pobiorą.

tylko pani kaczyńska mnie chyba rozumie :) my sie nie rozstajemy, nie klocimy, poprostu nie jestesmy gotowi, po co mamy wszystko odwolywac? dla mnie to bez sensu, a brac slub na sile tez glupio, poprostu nie jestesmy gotowi :) a co do prezentow, to raczej nikt nie przyniesie, bo uprzedzilismy wszystkich

Gość pani Kaczyńska
Ja bym na twoim miescu kupiła jakąś inna sukienkę na ten bal, a w sukni ślubnej zrobiłabym sobie sesję zdjeciową, a co ! W końcu to nie zbrodnia, nawet jakbyście sie jednak rozstali - raz sie żyje

masz racje :) kupie inna, a sesja w slubne, w koncu mam oplaconego tez fotografa ;)

Gość pani Kaczyńska
życzę Wam dobrej zabawy i dobrze, ze nie podchodzisz do tego jakby to była jakas porazka i tragedia, tylko na wesoło

Gość bleblee
Powiem ci że dziwie ci się że z taką pogoda ducha o tym mówisz, wkońcu tyle kasy poszło się jeb*ć :)

Gość bleblee
No ale cóż, niektórzy mają za dużo pieniędzy...

Gość pani Kaczyńska
Tak, zdecydowanie lepiej teraz na tydzień przed imprezą odwołac wszystko, stracić 70% i nie mieć z tego totalnie NIC

dzieki, napewno bedzie fajnie :) do bleee to wg ciebie lepiej wziac slub wbrew sobie, tak? to gratuluje

Gość bleblee
No to po co w ogóle planowaliście ten ślub? Po co te całe cyrki? Goście, suknie, kasa?

Gość rferfwerf
strój dobiera się do okazji jeśli strój nie pasuje, to ośmiesza osobę która się nieodpowiednio ubrała chcesz mieć imprezę czy cyrk z sobą w roli klauna?

nie no.... trochę smieszna sprawa.... chcecie ze sobą być....tylko do slubu nie gotowi?? Ktoś Wam kazał to wszytsko organizowaći na siłę sie żenić? Nie moge zrozumieć tej sytuacji.... impreza jak najbardzie, pewnie z rok to planowlaiście, goście na zabawę się przygotwali, to niech się bawią ;)

Gość pani Kaczyńska
A w ogóle to mogliście tak dla śmichu przebrać kogos za urzędnika USC i zrobic udawany ślub