Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duporyj

jakie lubicie alkohole

Polecane posty

Gość duporyj
spróbujcie szampana z redbulem

kurczę - trenuję trenuję:P kabel --- a masz po tym redbullu wysiłek fizyczny? ja piłam tylko z alkoholem, no i z cytrynką jeszcze;)

malibu z mlekiem i martini(białe).Wódkę to tylko w drinkach. Moim ulubionym jest \"carpirinia\",czyli wódka z bardzo duża ilością pokruszonego lodu,z kawałkami limonek i brązowym cukrem.Pyszne:)

no to nie wiem czy tam doczytałeś ze jeśli nie masz wysiłku na siłowni czy czegoś w tym stylu to to też działa na ciebie niedobrze:( weź sobie poczytaj jeszcze raz... na mnie kawa też przestała działać jakiś czas temu i przeżuciłam się na naprawde mocną herbatę, kawe piję tylko dla przyjemności

Gość aat
biale winko pol slodkie, malibu z cola mmmmmmmm, kiedys tesh navy rum ale po przecholowaniu pewniej nocy nie moge od tej pory do ust wzasc ! :)

tez tak kiedyś mówiłam o pewnym specyfiku stosowanym standardowo przez osoby które nie chcą się za prędko zmeczyć na siłowni który łykałam jakis czas temu bo nie mialam czasu na sen...ale takie rzeczy się w końcu odbijają na organiźmie niestety skończył mi się sok jabłkowy, ktoś skoczy do sklepu? zafunduję pysznego drina

taak malibu.. owocowe finlandie, niesttety tez wodka z red bullem dobrze smakuje ;[ i bols z sokiem zurawinowym - pycha ! :) wina czerwone slodkie i pol slodkie. a z piw lubie ciechana miodowego.. mmmm.. pił ktoś? :) i warke strong. ale i tak nie czesto pije.. a za piwami po prostu nie przepadam.

winka białe też lubię, ale jednak półwytrawne a sok żurawinowy można kupić bez problemu w sklepie? w jakiej proporcji się go miesza z bolsem? piłam kiedyś i smakowało więc sama bym spróbowała jeszcze raz:)

piwo - żubr wódka - maksimus winko z wiśni domowej roboty :) pyycha. likierki przeróznego rodzaju. ogólnie to też nie jestem wybredna :)

jeśli wino to rózowe albo czerwone ale robione przez rodziców mojej szwagierki - po prostu niebo w gębie :D szampana (a raczej win musujących) mój organizm nie toleruje

heroinka.. kto jak lubi oczywiście.. ja zazwyczaj sokow nie kupuje, ale znajomi tak wiec an pewno można je dostać w wiekszym sklepie :) ja lubie mocne drinki.. wiec proporcji Ci nie podam..

to możesz śmiało właśnie podać;) albo będe musiala metodą prób i błędów wyznaczyć doświadczalnie w oparciu o optymalną ilość drinów wypitych jednego wieczoru;)

Co do drinków, piłam bolsa z colą, masakra. Tak jak lubię drinki, tak nic co z bolsem mi nie smakuje.