Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziunia16aaa

zwolnienie z wf

Polecane posty

Gość madziunia16aaa

hejka koffani!! :*** Powiedzcie mi co mam powiedzieć lekarzowi by dostać zwolnienie z wfu? Bo taaa.. pffff ;/ głupia nauczycielka się na mnie uzwieła ;/;/;/;/;/; Pomocy :(:(:(

Gość może zacznij się ruszać

Gość duporyj
powiedz że masz mendy i powinien dać na 100%

Gość
a co, tipsa się boisz złamać? :P a może make-up się rozmaże? :P

Kuraiko>> a może tłustej dupy się ruszyć nie chce :p choć sądząc po wypowiedzi skłaniam się do tipsa

Gość madziunia16aaa
ale ja jestem szczupła!! pffffffff!

Gość duporyj
ja Wam mówię, ona ma mendy na stówę

Gość usmialam sie setnie
Niestety, za uszczerbek na mózgu nie dają zwolnień z wf. :P Koffana. :D

Gość madziunia16aaa
omggg! no wiadomo że bym nie chciała tipsów połamać ;/ a kto by chciał?;((;/ POMÓŹCIE!!!

Gość
cukierasekk ------> :P oj ja miałam też problemy na wuefie, ale to było w czasach, kiedy nie było zwolnień na piękne oczy, a i tipsów i make-upu się nie nosiło wtedy problemem była tusza, mniejsza sprawność. teraz inne czasy, laski nie chcą grać w kosza czy siatkę, bo paznokcie łamią.... inna sprawa, że wtrynianie wuefu w środek albo na początek lekcji jest beznadziejne, bo nie ma nawet czasu na 10 min przerwie wziąć prysznica i człowiek potem siedzi syfski :o

Gość madziunia16aaa
teraz jestem w pierwszej liceum ;)));p A to jakas różnica do tego zwolnienia ? :(:*

Gość
a w jaki sposób się ta nauczycielka uwzięła? na jakich ćwiczeniach?

Gość madziunia16aaa
zrobie lodzika za to, tylko proszę prosze Was na kolanach, podeślijcie mi adres jakiegoś znachora

Nie, tak tylko z ciekawości. Wiem tylko, że można mieć zwolnienie całkowite z wuefu, gdy ma się wadę wzroku powyżej -3 dioprii. No chyba, że nosisz soczewki, to wtedy nie.

Gość madziunia16aaa
omg! ktoś się tu podszywa! spadaj!

Gość madziunia16aaa
omg! ktoś tu mnie udaje ;/ spadaj!

Gość
Alice. -----> o to spoko, szkoda że tego nie wiedziałam w liceum, chyba już miałam wtedy -3 albo więcej :P a wredne nauczycielki kazały zdejmować okulary podczas gry w siatkę, a ja wtedy nie widziałam czy piłka spada przed czy za siatką :o więc grałam w okularach jak babka nas zostawiała same :P

Gość duporyj
dokładnie, masz mózg pieciolatki jak chcesz loda robić za takie rzeczy

Gość 2323
omg ktos tu mnie udaje, pff, koffani, sratata co to ma byc wogole? żenada. idz sie schowaj dziecko.

Kuraiko - dlatego miałam zwolnienie :) Ale potem załatwiłam sobie soczewki, nawet nie ze względu na wf (chociaż nudno mi było siedzieć tak ciągle na ławce) lecz z tego powodu, że korzystniej wyglądałam w soczewkach ;)

Gość ffffffffffffffffffffffs
zdarza sie ze wf ze wzgledu na nauczyciela nie jest super. powod? np krzywy kregoslup, chore stawy, ogolnie jakies wady postawy

Gość
są nauczyciele, którzy wymagają ponad możliwości :o np ja nie mogłam robić stania na rękach, bo bolało jak cholera i dopiero jak miałam opinię lekarza, to baba przestała się czepiać :/ inna kwestia, to robienie kilku prób jakiegoś ćwiczenia i potem raz na ocenę. i np szmata widziała, że na próbie skaczę ładnie przez kozła, a jak robiłam na ocenę, to się denerwowałam i mi nie wychodziło i dawała mi 3, mimo że wcześniej widziała, że potrafię to zrobić :o m.in. dlatego nie lubiłam w-fu :/

Gość lekcje
a ja lubię w-f ...choc dziś to trochę chyba zmieniłam opinię, bo do domu się czołgałam ..

taaaaaa zwalniaj sie zwalniaj...to bedziesz miała komisa z wf tak jak moj syn ktory w ciagu raku moze z 3 razy cwiczył....

Gość
myślicie, że potem jest komis?? ja miałam tylko pół roku zwolnienia z w-fu w nauczaniu początkowym z powodu choroby kości i niczego mi nie kazali zdawać na końcu, ale może nad 9-letnimi dziećmi się nie znęcają ;) no i to było 15 lat temu :P