Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie płaczliwaaaaa

Płaczliwość po tabletkach?

Polecane posty

Biorę diane od 7 miesięcy. Do tej pory nie było żadnych skutków ubocznych. Na początku troche bolały piersi, ale minęło. Poza tym wszystko regularnie i ok. Jednak ostatnio jestem strasznie płaczliwa. Z byle powodu płaczę. Wczoraj przepłakałam cały dzień. Poza tym ne widze w niczym sensu, nic mnie nie cieszy, normalnie jak depresja... A tak się zdarzyło, że ostatnio nie zrobiłam przerwy i brałam 2 opakowania pod rząd. I zastanawiam sie czy to może miec jakis wpływ? Nagromadzenie hormonów czy coś w tym stylu? Bo wiem, że ogólnie tabsy moga powodowac płaczliwość, ale to zwykle od razu na początku, a ja biorę już 7 miesięcy. Miała któraś z Wasd podobnie? Bo nie wiem, czy zmienić tabsy.

Jest tu ktoś??????????

tak ja mialam bralam cilest powiedzmy ze rok i nic mi nie bylo,a po roku brania mialam podobnie do ciebie....nim odkrylam ze to przez tabletki to troche minelo...jakies 4 miesiace:(teraz ginekolog zmienil na inne i znow jest super:)))))

Gość kamalaa
ja slyszalam,ze mozna wylapac depresje przez tablety,czyli jednak bierzemy trucizne w morde jeza

Gość kamalaa
ja tak mialam jak bralam dwa opakowania pod rzad,wiec spoko to minie :) wyjechalam z facetem na wczasy i w dzien kiedy mialam miec krwawienie pobolewal mnie brzuch,ale krwawienia nie bylo,bo bralam kolejne tabsy,chodzilam bardzo zla,jakbym miala wscieklizne,to siedzialo we mnie,ta zlosc,nie klocilam sie,ale wieczorem gdy zrobilismy impreze wyszlam gdzies sobie poplakac jak glupia,myslalam,ze to wina alkoholu,ale nie,teraz wiem,ze to przez duzy natlok hormonow.Bylam u lekarza mowilam,ze bylam wsciekla jak bralam kolejne opakowanie,a on sie usmiechnal i powiedzial,ze jednak potrzebne jest,zeby kobieta miala regularne krwawienia,ale to nie szkodzi,tylko ze te metody stosuje sie zadko