Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna chłopaka

potrzebna pomoc i pomysły!!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna chłopaka

Hej, mój facet ma za 4 dni urodziny i nie mam najmniejszego pojęcia co mu kupić!!!! Znamy się od 2 m-cy, jesteśmy ze sobą od miesiąca... wiem, że ciężko jest coś doradzić nie znając osoby ale właśnie w tym mój problem - ja go jeszcze za bardzo nie znam i nie wiem co mu sprawić.... Jakieś pomysły??? Podpowiedzcie prosze.... CO wy kupijecie swoim facetom, a zwłaszcza jakie prezenty kupowałyście im na początku związku???? Ps. on ma 26 lat

Gość szare oczęta
amoze jakis perfumik?Ale tak z tych tańszych,np. pumki lub esprita, mozesz mu dać zaznaczając, ze uwielbiasz ten zapach;)

Gość w sumie inter
kup mu płytę z muzyką jakiej słucha (to nie jest głupie), do tego tort+ ............. na pewno się kochaliście, znasz jego marzenia, spełnij choć jedno🖐️)))

Gość dziewczyna chłopaka
hmmmm........... perfumik??? nie, wiem, jakich używa - pomijając fakt, że jeszcze ma (przecież nie będę mu robiła zapasów :P ) to one kosztują ponad 200 zł - wolałabym coś tanszego.... a nie wiem czy zmiana zapachy "wchodzi w grę" kartę graficzną???????????????? dziwne... poza tym komuter ma nowy, wysokiej klasy (jest informatykie) wiec to odpada.... płytę z muzyką?? - nie mam pojęcia jaką, czego słucha wiem po płytach ktore już ma... :-S Tort - może i dobry pomysł ale gdzie go zjeść?? na urodziny wybiermy się do restauracji - raczej odpada... a co do ostatniego: nie, jesteśmy razem dopiero od miesiąca i jeszcze się nie seximy więc spełnianie fantazji i gadżety erotyczne odpadają jestem w kropce :(

Gość dziewczyna chłopaka
zabawne................ :S

Gość dziewczyna chłopaka
tak, tak... panu już podziękuję...

Gość pistacjjja
to juz wiesz jaki prezent :D sexy bielizna, atmosfera i wasz pierwszy raz :D ja taki prezent juz zaplanowalam dla swojego, bo tez zzaczynamy zwiazek a znamy sie dopiero miesiac a za 2 miecy ma urodzinki to akurat i go poznam i mu dam czego pragnie :)

Gość pistacjjja
a jak nie chcesz to cos z co na pewano mu sie przyda... grube, wałniane... gacie :D

kulki gejszy to juz nie aktualne, teraz to mu przyda sie kule do kręgli i komplet pampersów

Gość mędrzec morda mordowska
kup mu fajny film, a potem razem go obejzyjcie:P albo poprostu ogromne czekoladki:) + fajna kartka z zyczeniami, w koncu bardzo siie nie znacie, a to jest zawsze na miejscu:)

pistacjjja przecież jak mu takie gacie kupi to zrobi z niego kaleke, jaka mu sie odparzą

kup mu strinig męskie i zaczycz sobie pokaz :) są smieszne i nie drogie ostatnio widzialam takiego rózowego słonia :D

Gość dziewczyna chłopaka
otoloto, nie rzucaj się, to co napisałam było do duporyja!!! pomysł z winkiem ciekawy ;) ze swtrem też ale ciężko mi będzie trafić w jwgo gust - jak wspomniałam krótko się znamy... pierwszy raz na urodziny i inne erotyczne gadżety odpadają - to oczywiście też przyjdzie :P ale nie teraz, kiedy mamy do dyspozycji tylko kilka godzin wieczorem, po jego pracy.... - wolę poczekać na jakiś ciekawszy, dogodniejszy moment... mędrzęc - dobry pomysł z filmem ;) o ile znajde taki, którego jeszcze nie widział... dziękuję za (prawie) wszystkie pomysły!!! jak ktoś coś jeszcze ma to poproszę -ale jużjestem spokojniejsza bo nie miałam zielonego pojęcia co mu kupić....

Gość szare oczęta
wiesz...tylko po co sie tak przejmujesz, ze cos juz moze miec, ze moze mu sie nie spodobac...rany...znacie sie tak krotko,ze nic dziwnego...nie przesadzaj...kupek mu kup najlepiej...powodzenia zycze...

Gość szare oczęta
hehehe tam mialo byc "kubek";P

romantyczna kolacja przygotowana przez ciebie / jakiś alkohol / koszula/ jezeli jest informatykiem to moze jakis fajny gadzet do kompa

Gość dziewczyna chłopaka
he he kupek vel kubek to może i fajny pomysł, zwłaszcza, że uwielbia róznego rodzaju kawy, herbatki popijać... :)

Gość dziewczyna chłopaka
....tylko troche "oklepany"..... no i zastanawiam się czy dla 26letniego mężczyzny...??? poza ty troche"biedny " ten prezent, tj, wiem, że nie cena się liczy a pamięć ale....hmmm... ale mam problem.... :(

Gość uppppppppppppppppp

Gość nie perfumik
Nie ma w polskim języku słowa "PERFUMA" są tylko PERFUMY i odmienia się to tak: liczba pojedyńcza : perfumy perfum perfumom Cytuję : "kup mu perfumik " jejku .... może udajcie się do szkoły po odszkodowanie że was nie nauczyli poprawnej polszczyzny

Gość dziewczyna chłopaka
szybka pomoc - nie sadzisz że wyszłabym na materialistkę, kupując mu książkę "sztuka wzbogacania się"; nawet jeśli w książce nie chodzi tylko o bogactwo materialne, moja pierwsza myśl po otrzymaniu takiego prazentu była by : on uważa, że za mało zarabiam.... :-S Poza tym uważam że wszelkiego rodzaju poradniki "ulepszania się" i pracy nad sobą nie są dobrym prezentem, zwłaszca dla kogoś, kogo mało się jeszcze zna...... dzieki za podpowiedz ale nie skorzystam.

Gość Tomaszuuuuu84
pocaluj go w siusiaka napewno mu sie to spodoba :)

Gość dziewczyna chłopaka
taaa.... i jak tu nie stwierdzić, że "faceci tylko o jednym"..... co do kubków to mi się wydają troche oklepane a takie ze słodkimi misiaczkami chyba zbyt infantylne dla dorosłego faceta, nie??? choć jeden z tej strony mi sie spodobał - ciekawe gdzie można dostać te kubki poza sklepem internetowym bo na ten nie mam już cczasu... :/