Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLATAKA SOBIE

A FACECI WOLĄ LAKIE BARBIE.......TAK

Polecane posty

Gość LLATAKA SOBIE

PRAWDA JEST TAKA,ŻE FACECI WOLA PANIE O BLOND WŁOSKACH I WYMALOWANE NIZ TAKIE ZWYKŁE SZARE MYSZKI,CO PANOWIE MYŚLA DAJMY IM SIĘ WYPOWIEDZIEĆ

Gość kobieta111
wiem, ze to panowie mieli sie wypowiadac, ale nie zgadzam sie. Jak facet jest madry to szuka kobiety inteligentnej, naturalnej. Oczywiscie sa tacy co za sztuczna blondyna sie obejrza, ktorej to cery spod masy makijazu nie widac - jednak to jest garstka ;)

Gość ciocia dobra jola
ale wiidze czesto ze jak idzie taka blondi lalka to wszystkie chłopy sie za nia patrza a za taka normalna nikt

musze ci przyznac racje bo odkad przefarbowalam wlosy to mam wieksze powodzenie....ale szczerze mowiac mam to w dupie bo ja mam kogo kochac....ale barbi nie jestem poprostu chcialam miec jasny blond tak jak w dziecinstwie

Gość lalka barbie boom
no npja jestem taką laka jak tu piszecie i nie uważam się za idiotke,jestem piękna i madra,pokonczyłam szkoły,mam prace i wszystko co powinnam mieć

tez mi sie zdaje ze chodzi jej o plastiki ale to ze dziewczyna ma blond wlosy lubi sie umalowac zeby ladnie wygladac to nie znaczy od razu ze jest pusta strasznie nie lubie jak ktos ocenia innych po wygladzie i nie znajac ich bo naprawde pozory myla

Gość lalka barbie boom
dokładnie zgadzam się z twoja opinią,dużo jest pieknych i mądrych kobiet

Ale zgadzam się z autorką. Facetom bardziej podobają się zadbane laleczki, ponieważ wyróżniają się z tłumu. Po prostu wyglądają fajniej niż szare myszy, których wszędzie pełno.

Gość lalka barbie boom
ja tam się ciesze ze swojego wyglądu,czasem miło jest jak się oglądaja jacys fajni panowie,szczególnie latem

Gość boje_sie
Piękna kobieta bardzo często równa sie mądra kobieta. Tylko głupie kobiety o siebie nie dbają... Przecież wiadomo, że z urodą w życiu łatwiej:) Ja jestem blondynką. Korzystam z solarium. Nie wychodze z domu bez makijażu. I uważam, że jestem ponadprzeciętnie inteligentna.

Gość ofe rma
"I uważam, że jestem ponadprzeciętnie inteligentna. " w wyniku działania solarium? :D a poważnie to jest przecież ogromna przestrzeń między zaniedbaną i zapuszczoną czarownicą a wysmażoną w solarze i tandetnie wypindrowaną dyskotekową barbie. obie te opcje wydają mi się równie nieatrakcyjne.

Gość 5g78g
każdy facet leci na takie barbie...nie wazne kim jest z wykształcenia ale jak widza takie lalki to pierwsze co napalaja sie a pozniej zakochują.... wiem ocs o tym

Gość boje_sie
No a jak. Promienie UV tak działają. Rozróżniajmy dwie sprawy. Kiczowate panienki ubranie w wyzywający sposób i subtelną elegancję.

Gość .Madry facet szuka partnerki
A nie lalki.

Gość 5g78g
dobra dobra tylko pokazs mi choć 1 faceta takiego któruy nie poleci na taka launie???pokaz choć 1

Gość boje_sie
Czemu dzielicie świat na piękne i mądre?

Gość boje_sie
Mój by nie poleciał na nieinteligentną pipkę w mini.

Gość Paull
a ja mam piekną zabdana czarnule, ubiera sie w mini ale elegancko, potrafi podkreslic swoja urode i kobiecosc, kazdy mi jej zazdrości. Nigdy bym nie zwrocił uwage na zaniedbana grubaske

Gość Paull
boję się: ok pokaz mi swpjego a ja jemu pokaze swoja laseczke zobaczymy czy nie poleci na nią

Gość boje_sie
Jest mądra? Jak jest to może i by go oczarowała. Chociaż moim zdaniem trafił mu się taki skarb, że powinien Bogu składać pokłony.

Gość Paull
hehehe jesteś zabawna hehehehe

"Czemu dzielicie świat na piękne i mądre?" dokladnie czy kobieta nie moze ladnie wygladac i byc madra??? ja lubie ladnie wygladac . nie mowie tu o miniowie czy zaraz cycki na wierchu...to nie w moim stylu....ale mam blond wlosy maluje sie dbam o siebie...a glupia tez nie jestem

Gość Paull
ok to co sprawdzimy wiernośc twojego kochasia??:)