Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLATAKA SOBIE

A FACECI WOLĄ LAKIE BARBIE.......TAK

Polecane posty

Gość boje_sie
Poczucie humoru to też zaleta;]

Gość lalka barbie boom
dokładnie faceci to wzrokowcy i jak zobaczą lake na ulicy to się patrzą i gdyby taki delikwent miał do wyboru srednią i lake wiadomo,że wybrałby tą barbi,czy nawet nie barbi ale blondynke bardzo zadbana

Gość boje_sie
W jaki sposób? Mam go zawołać do kompa?:P

Gość Paull
lalka barbie boom zgadzam się z Tobą co do słowa. respect

Gość lalka barbie boom
a do tego facet czuje sie dowartościowany jak ma przy sobie taka ładną kobiete,to podkreśla jego męskie ego,ładna dziewczyna ,dobre auto

pewnie topik zalozyla brzydka paszczurzyca. przez 5 lat bylam blondynka(teraz mam brazowe wlosy), mocno sie maluje, jestem na studiach, mam 20lat. Faceci to esteci. Lubia zadbane i wyraziste laski. Sciemniaja,ze wola naturalne ale jak ich lala ma na sobie kreski i np.czerwona szmike to bardziej mu sie podobaja. Taka mnatura meska

Gość boje_sie
No ale to naturalne. A jak Ty masz do wyboru, proszę ja Ciebie, dwóch facetów: Facet A: Inteligentny, poczucie humoru, perspektywy, 150 kg, okulary, świński blondyn Facet B:Inteligentny, poczucie humoru, perspektywy, facet rodem z reklam maszynek do golenia To którego wybierzesz?

I to nie wazne czy blondynka czy nie. Jeju wielu blondynkom wydaje sie,ze ich jasne wlosy sprawiaja,ze faceci glupieja. Bez przesady. 3/4 lasek wyglada źle w blond. Ja np.o sto razy lepiej czuje sie w bronzie.

Gość boje_sie
Brunetki są zajebiste. Zawsze marzyłam o bardzo ciemnej karnacji i czarnych włosach. Ale los mnie obdarzył taką oliwkową karnacją i jasnymi blond włosami... Więc z tym żyje. Nieźle żyje.

Gość Paull
barbie i xxz widac że jesteście mądrymi i pieknymi dziewczynami i znajace swoją wartosc. boje sie: wiesz twój ukochany ma pewnie anonimowe konto na NK i bajeruje lalki

Gość boje_sie
Jestem o tym również głęboko przekonana. :) Mam nadzieje, że przebiera chociaż te ładniejsze. A nie mądrzejsze.

Gość lalka barbie boom
chyba w miare rozsądnymi,piękno z czasem młodosci przemija,ale poki co trzeba się cieszyć z daru natury

w naszej zenujacej kulturze piekno=mlodosc. Wkurza mnie takie myslenie. Kobirty moga byc piekne jako czterdziestolatki

spojrzcie na hally berry (fenomen), j.lo., madonnę, foremniak. One nie sa pierwszej mlodosci. ale sa piekne. Mnie w starszych kkobietach minimalne zmarszki nie raza wogole.

Gość lalka barbie boom
dokładnie tak,ale u nas pani po 40 są uważane już za te starsze

Gość lalka barbie boom
tak samo cindy crowford jest przepiękna kobietą a przecież latka swoje już ma i urodziła 2 dzieci

Gość boje_sie
Być piekną jako 40-latka to jeszcze nic... To jeszcze łatwe. Wtedy powinno się łapać drugą młodość. Być piękna po 50. roku życia. Albo nawet 60... To wyzwanie. Ale możliwe do zrealizowania. Nie chodzi tu już o tą tandetę, którą prezentują 16-latki. Mam na myśli ten szyk i elegancję.

np. Anna Korcz. Dla mnie ta kobierta jest wpaniala. az milo na nia patrzec. Albo Grazyna szapalowska. jej wdziek, sexapil sa nadal nie mniej uwodzicielskie niz kiedys. Albo np. ta rudowlosa kobieta co gra w "Gotowych na Wszystko". Widac,ze maja lat ile maja, ale nadal sa piekne, nadal olsniewaja. To panie grubo po czterdziestce. Ja nie stawiam znaku rownosci miedzy pieknem a mlodoscia. To te pierdolniete reklamy na kremy przewznarszczkowe z udzialem dwudziestoparolatek, kult mlodosci wszechobiecny. Powoli zaczynam miec na to alergie.

Gość boje_sie
Starzejesz się?

mam niecale (za 8.mc) 20 lat ale w sumie starzeje sie. Wlokna kolagenowe zaprzestaja rozwijac sie do ok.20roku, wiec mam jeszcze niecaly rok wzglednej mlodosci. a calkowicie zaczne sie starzec okolo25.roku zycia. Wtedy wlokna kolagenowe umieraja. Tak. juz nadaje sie na wysypisko buchacha

Francuskie kobiety nie maja tego problemy co Polska, Usa i wiekszosc Europy. Tamtejsze kobiety nie sa postrzegane przez pryzmat mlodosci, okreslonego z gory schematu czy tam kanonu piekna figury kobiecej. ich kultura nie jest az tak zamerykanizowana, czuja swoja odrebnosc. Moze to tego zasluga

Gość bez odbioru
Paull "barbie i xxz widac że jesteście mądrymi i pieknymi dziewczynami" Buahahahaha, przez neta widzisz???? Zajebiste :D A powiedz mi jak ja wyglądam?? Jestem piękna i mądra, czy głupia i brzydka?

Gość wiosenna rosa
Oglądaja sie za "lalkami barbie" ewentualnie chca je do łózka, ale na stale wolą bardziej stonowane kobiety. Co do Foremniak - co wy w niej widzicie? Przeceż ona wygląda staro jak na swój wiek, jest chuda i wymęczona. To juz wolę Grazyne Torbicką ma po 40 ale trzymas ie super. Albo Małgorzata Pieczyńska chyba 47 czy 48 lat - tylko pozazdrościć.

Gość a ja jednak uważam
że faceci lubia te lalki

Gość gagagaa
TAK!!!mowia oczywiscie co innego,ale gapia sie na nie wszyscy!!!!bez wyjatku.kiedy idzie taki okaz ulica specjalnie obserwuje tych biednych facetow jak dostaja oczoplasu,a ci z aut zamiast patrzec na jezdnie,z wywalonymi jezorami obracaja glowy.tak w ogole to ulomny gatunek,tak niewiele im trzeba,zeby zglupiec;)ale oficjalnie liczy sie wnetrze,nie przepadaja za makijazem etc.ale prawda jest inna.............

Gość mmmmkkkkkk
gówno prawda ja wole normalne dziewczyny takie skromne i nie zadne barbie

Gość EmocjonalnyPrawiczek
Jestem facetem i sie nie zgodze. Moj typ to: 1. Czarne wlosy 2. To, na co najbardziej u kobiety zwracam uwage - szerokie biodra z wyraznym wcieciem w talii Ogolnie podobaja mi sie kobiety o figurze "gruszki". Lalki barbie maja chlopieca figure i w ogole mnie nie pociagaja.

a ja całe życie ubolewałam nad faktem, że nie jestem blondynką. :D w zeszłe wakacje przefarbowała się wreszcie na ten mój wymarzony blond i niestety wyglądałam jak rozmyta kupa bez wyrazu vel kurwa z obwodnicy. :P strasznie się ten kolor włosów gryzł z moją ciemną oprawą oczu, karnacją i wyglądałam tak bez wyrazu. może to kwestia źle dobranego odcienia? wróciłam do ciemnych włosów w których się czuję mega i tak już zostanie chyba. :)

Gość EmocjonalnyPrawiczek
Cieta kluska: "kurwa z obwodnicy" - ale na obwodnicy chyba nie wolno sie zatrzymywac?:)