Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

kolezanka i jej mąż

Polecane posty

powiedzcie ja jej przetłumaczyc kolezanka ma męża zapraszam ich na spotkanie no powiedzmy w takim większym gronie praktycznie same laski no i on nie chce pójść z nią, bo jak sam mówi , będzie sie nudził zaś ona nie może sie z nami sama spotkać bo jej bedzie truł dupe:O wiadomo sa małżeństwem więc chcą chodzić razem i ja to szanuje ale rzadko się widujemy..wiec kurde mogłby nie robic problemów kurde czy faceci muszą być tacy beznadziejni:O

Gość Dulska_ Pani_Dulska
W takich sytuacjach wyjscie jest jedno- trzeba poswiecic pierwsze spotkanie na domowa nasiadowke. Umawiasz wszystkie laski na babskie spotkanie. On chce przyjsc z kolezanka- nie robisz problemu, nawet cieszysz sie- czemu nie? ;) . Spotkanie winno wygladac nastepujaco- nakladanie maseczki (najlepiej jak wszystkie uczestniczki beda w barchanowych pizdzamach i z walkami na glowie ale twarz pelna powagi) a maska winna byc jakas maziowata i w turkusowym, albo blotnyym kolorku. pijecie likier mietowy (wiem swinstwo, ale trza sie poswiecic). dyskutujecie na tematy takie jak: wypadanie macicy, bolesne miesiaczki, wyskakujace podczas miesiaczki syfy, tudziez torbiele czekoladowe (cholewcia jak to pisze to mi niedobrze). Ogladacie film wspolnie ale uwaga dopuszczalne jedynie filmy: Wichrowe wzgorza. przeminelo z wiatrem a najlepiej niewolnica Isaura. Malujecie pazury az powietrze jest geste od amoniaku. Zapewniam facet na drugi raz nie pomysli nawet o dolaczeniu do imprezy a wy... mozecie robic co chcecie. :)

hehehe sprobujemy ale my go także zapraszamy niech przyjdzie, bo i tak spotkanie w lokalu i bede inni faceci zreszta on i tak siedzi i nic nie mówi więc mnie rybka przyzwyczaiłam sie tylko on się z nami nudzi:O😡 a jak juz wpadnie z nia to wychodzą o 22 bo on chce kurwa przywale mu:P

Gość Dulska_ Pani_Dulska
No kurde i okazuje sie ze nie dokonca zakumalam problem :( myslalam ze on chce koniecznie z nia pojsc... A to on nie chce przyjsc ale tez nie chce jej puscic, tak? Ale moj pomysl gwarantuje, ze za diabla swietego sam nie pojdzie i raczej nie powinien robic problemow zeby ona poszla...

ale nie on jest przyzwyczajony do naszych pogaduszek bo ona mu wszystko mówi ..co która z kim spała, a która jest dziewica a która z kogo zdradziła i ze miała grzyba, świerzba.wszystko wie i sie juz przyzwyczaiłam

Gość Dulska_ Pani_Dulska
ostateczne wyjscie to natluc mu porzadnie... No ale to jak juz wyjscia innego nie bedzie. ;) Sama nie wiem. To kolezanka musi sie tu postawic... Bo inaczej kicha. :(