Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobieta_24

Czy mowic facetowi że boli mnie kiedy on chwali swoją byłą, jaka to ona piękna?

Polecane posty

Gość smutna kobieta_24

czy lepiej udawać , że mi nie zależy? bo jesli a) powiem "przykro mi że mimo ze jestesmy razem to zachwycasz sie jednocześnie mną i tamtą" ... to on pomyśli "jest zazdrosna, to jej czuły punkt" ale b) jesli będę to w sobie tłumiła, to on nie zauważy że źle robi i nie przestanie takich praktyk wyczyniać. bardzo mnie boli , co on mowi o niej.

Może Cię sprawdza :P Zrób to tamo, powiedz np, że spotkałaś swojego byłego, i świetnie wygląda.

Gość smutna kobieta_24
a jeśli mnie sprawdza, to o co mu chodzi? chce zobaczyć czy jestem zazdrosna,? ja o byłym nigdy nie mowie "jaki wspaniały" bo nie chciałam zranic mojego obecnego faceta. nie wiem czemu mówi o tamtej, nie są juz razem, tylko że to ona go olała, chyba tak naprawdę tylko sie nim bawiła. myślicie że on nie moze sie pogodzic z jej strata?

Porozmawiaj z nim. Ja bym powiedziala w prost, ze nie zycze sobie, zeby sie zachwycal swoja byla dziewczyna jak jes ze mna.

a ja bym go zostawiła bo najwidoczniej wciąż ją kocha a ty masz być zastępstwem

Idiota. Facet powinien wiedzieć, że się nie mówi o byłych a jeśli już to nie w takich syuperlatywach:/ no wybacz ale jakby mi facet opowiadał jaka jego była jest piękna to bym mu chyba w twarz strzeliła, i niech sobie myśli co chce. Tu nie chodzi o zazdrość a o zasady. Nie mówi się takich rzeczy bo to boli. On najwidoczniej nadal coś do niej ma skoro jest taki otwarty... albo jest debilem.

Gość syll
kochana powiedz mu po prostu że nie chcesz stać w cieniu tamtej pięknosci że nie jesteś lekarstwem na ból po stracie tamtej, że nie rzyczysz sobie porównań że ona piękna itd. masz do tego prawo skoro jesteście razem-a jak nie to sie wycofaj- pamiętaj że dla swojego faceta musisz byc ty tą najpiekniejszą i najważniejszą w życiu.

Gość całkowicie czarny kot
powiedz mu wprost, że ma wyczucie nosorożca i że nie jest Ci przyjemnie wysłuchiwać peanów pochwalnych i hymnów na cześć jego byłej... :-)

Gość moj nick
To niezly leb musi byc z twojego faceta jak chwali przy Tobie byla :-D Boze co za tupet :-)

Gość nic dodać nic ująć 2008
Ja bym powiedziała tak. ,,Możesz przestać w końcu o niej gadać? Jak taka piekna jest to czemu z nią nie jesteś...'' cos takiego.... ja pierdziu jak w ogóle można takie rzeczy mówić przy obecnej kobiecie...

Gość ejbisi
Jasne że powiedz!! Faceci sa prości jak budowa cepa, trzeba im wszystko jasno wytłumaczyć. No i na pewno nie są to żadne jego gierki - tez z powyższego powodu.

Gość KazdyFacet
Tak powiedz jemu, ja mam takie zdanie ze o bylych nawet sie nie wspomina, bo to juz powinno byc przeszlosc, zapomniane i nie temat do ktorege sie wraca. Mialem tak samo z moja partnerka, trudno bylo ale teraz juz jakos zrozumiala, ja nigdy nie wspominam swoich bylych, byly w moim zyciu ale juz ich nie ma i wiadomo ze to druga osobe boli. Nie moge skonczyc bez wspomniania, ze to przewaznie Kobiety wspominaja bylych bo maja jakas sympatie do nich, faceci raczej zapominaja swoich bylych.

Gość fgfgffd
w sumie tez mialam kiedys taki problem. wspominal czasami o swojej bylej. opierd... go i mam z glowy. tzn. w sposob bardzo kulturalny mu wyjasnilam to co mnie boli.zawsze mu mowilam ze nie mam na imie M...tylko I...

Gość fgfgffd
w sumie mi nie mowil ze eks jest piekna tylko wspominal czasy kiedy byli jeszcze razem i powtarzal ze tamto sie wypalilo ze nie ma juz uczucia

Gość fajerfoxik
a w jakim celu on to mowi?:O

Zapytaj go wprost co chce tym osiągnąc? W jakim celu Ci to opowiada? Na spokojnie, z opanowaniem.

Gość smutna kobieta_24
bardzo dziekuje za pocieszenie, moi kochani :)