Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaasiunia15

Jak załatwić zwolnienie z wfu?

Polecane posty

Właśnie. Wiecie jak załatwić zwolnienie z wfu? Jaką chorobę wymyślić? Co powiedzieć lekarzowi? NIe karzcie mi ćwiczyć, bo na prawde mam swoje powody. Wiem, że ruch jest ważny dlatego chodze 2 razy w tygodniu na aerobic.

Gość sratatatata
bo na prawde mam swoje powody----jakie?

Mi też zależy na zwolnieniu z wf. Jestem w klasie maturalnej, mam 4 godziny i przez ten cholerny wf, na którym i tak nic nie robimy dwa razy w tygdoniu muszę siedzieć w szkole do 17:45. Wolałabym wtedy chodzić np na kursy maturalne.

Gość sratatatata
Ty juz tu pisalas niedawno, nie?

Gość sratatatata
Przez jakiegos znajomego lekarza se zalatw

Gość dajcie lekarzowi w łapę

Mam tipsy od tych waksacji i nie chce żeby mi popekały.

nie pisałam jeszcze tu ;)? Znajomych żadnych nie ma ;/ na wf musze rownież czekać 1-2h bo mamy okienka ^^

Gość kfgslfgsljfgslfj
idziesz do lekarza z czekolada taka milka z orzechami duza i mowisz ze boli cie kregoslup jak biegasz i w tym momencie kladziesz czekolade na stolik i zowlnienie masz na bank :D

Gość joljola
To akurat w czasie tego okienka odrobisz lekcje czy pouczysz sie na nastepny dzien. Tym sposobem jak wrócisz do domu bedziesz miała już spokój.

Gość sratatatataaa
Mam tipsy od tych waksacji i nie chce żeby mi popekały. To na serio pisalas?

Gość kfgslfgsljfgslfj
no :D

nie to nie ja ;)) jakiś idiota ma radoche, że się podszywa. | Poprostu zależy mi żeby byc prędzej w domu, a nie że musze 1-2h czekać, a potem spocona na autobus biec.

Gość treleprele
Oj jak to latwo powiedziec ;/ szczegolnie osobom, ktore maja blisko do domu ;/ Ja dojezdzalam 1,5 godziny do szkoly ;/ Czesto sobie pisalam sama zwolnienia do domu - szczegolnie zima ;/ Gdy wracalam do domu, bylo ciemno i nic sie nie chcialo juz robic ... Odrobisz lekcje na okienkach, pouczysz sie ;/ Komu sie chce w szkole odrabiac lekcje, uczyc sie na drugi dzien ??? Przeciez wokol wielu znajomych skupic sie nie mozna ...

no dokładnie...chyba ktoś tu nie zdaje sobie sprawy, jak jest na okienku - przepełniona świetlica ( nieraz nawet nie ma wolnego stolika ) i zawesze mega hałas. I ucz sie w takich warunkach, ucz!

Gość ten zboczony
Masz ochote na seks? w zamian zalatwie ci zwolnienie :)

to się uśmiałam. Nikt mi nie pomoŻe?

Gość idziesz prywatnie na wizyte
placisz 50 zl i dostajesz karteczke... albo u rodzinnego i dostaniesz na miesiac..

byłam już na prywatniej wizycie u 2 lekarek i suk.i stwierdziły, że nie będę mnie krzywdzić ;/;D stówa poszła w błoto^^ Więc teraz wole sobie wymyślić chorobę.

Gość idziesz prywatnie na wizyte
nie wierze..zaplacilas im 50 zl a wizyte i za to ze Ci powiedziely ze nie chca Cie krzywdzic? :| ja tez tak mialam ale nie zaplacilam....nie bede za 3 min romowy placic...

Gość ejbisi
Powiedz że jak biegasz czy zmeczysz sie to boli cie serce.

masz fajnych rodziców. Mój starszy by w życiu nie poszedł do lekarza ze mną prosić się o zwolnienie^^

Gość błędne_hasło
Ja dostałam zwolnienie z powodu alergii na kurz :) Ale to faktyczna choroba więc na lewo nic nie było :D

Gość gingeer
ja za czasow liceum uczciwie rozmawialam z lekarzem- opowiadalam mu jak beznadziejne są teraz lekcje w-f , jak to nie mamy warunkow do fajnych cwiczen, dozachowania higieny po zajęciach itd. Mowilam ze sie krepuje bo nie umiem stac na glowie, szybko biegac i takie tam i obiecywalam ze regularnie cwicze we wlasnym zakresie w domu i ze chodze na basen i aerobic. Mialam zwolnienie na caly rok zawsze ;)

Idź do lekarza rodzinnego i powiedz, że czujesz się osłabiona, szybko się męczysz itp itd Ja takie objawy miałam i dostałam zwolnienie z WF na rok (parę lat temu jak byłam jeszcze w liceum). Babka wysłała mnie na badanie krwi i okazało się, że wyniki średnie i miałam zwolnienie.

Gość paula787
Niewiem jak załatwić sobie zwolnienie z wfu... nie lubie tego przedmiotu, bo nigdy mi nic niewychodzi, chłopaki sie a mnie przyglądają, a niektórzy nawet śmieją. co powiedzieć lekarzowi żeby napisał mi zwolnienie?? pomóżcie prosze

Gość JaPoNka**
Czyli, nie tylko ja mam takie problemy ^_^ Jak tylko pójdę do lekarza to spróbuję coś wykombinować. xD Mam przelwkłe zapalenie zatok, nerwice, alegrie na kurz i podejrzewaną gruźlicę... O_O Jeszcze mi coś się w kolanie przesuwa xD Może coś przejdzie i bd miała ten rok z głowy... Mam nadzieje... Pozdrawiam Wszystkich i Życze powodzenia w załatwianiu zwolnień z W-F ^w^

Gość siemasiemaaaaaaa
wlasnie! zwolnienie z wf. wf to koszmar jest. gramy tylko w siatkę i jakieś cwiczenia, mam dosyc. na dodatek nie jestem bardzo jakas wygimnastykowana. po prostu nie nawidze tego przedmiotu. wszyscy sie patrza, wole cwiczyc sobie sama u siebie w domu, albo isc gdzies pobiegac w okolicy. tylko zwolnienie z wf nie bardzo wchodzi u mnie w gre. mama sie nie chce zgodzic bo " mam cwiczyc na wf " co robic?!