Ona z Poznania 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Szukam dobrego ginekologa z NFZ. ważne żeby był miły i dobry;) Najlepiej gdzieś na winogradach ale nie szczególnie. Bardzo mi zależy bo moja pani ginekolog się wyprowadziła:( obojętne mi czy to będzie kobieta czy facet:) Bardzo proszę o odpowiedz:) z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona z Poznania 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 wie ktoś ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gzzzzyt Napisano Wrzesień 24, 2008 dr winconek-oberc, przychodnia ul kostrzynska kobieta:) wpiszesz w google jej nazwisko to powinnien pokazac sie telefon i dokladny adres polecam, sama chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona z Poznań Napisano Wrzesień 24, 2008 dostałam jeszcze 3 adresy koło siebie ale nie wiem czy to z NFZ os.Przyjaźni 133 os. B. Chrobrego 118 os. B. Chrobrego 11/110 os. Zwycięstwa 108 Ktoś może był ?? i wie jak tam jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majeńka Napisano Wrzesień 24, 2008 Podczepiam się i szukam na Ratajach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona z Poznań Napisano Wrzesień 24, 2008 Niestety Rataje to dla mnie za daleko. Chociaż gdyby przyjmował po południu było by świetnie. tak Najlepiej stare miasto gdzieś centrum tak żebym mogła dojechać jakoś z Piatkowa:) i żeby był z NFZ :) prosze o wszystkie propozycje jakie wam sie nasuną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach