Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

o nie! dojenie :o no dobra to ja się przyznam, że kiedyś gotowało się w parnikach ziemniaki dla zwierzątek i ja te ziemniaki podkradałam :o teraz zwierzaki same jakieś "proszki" jedzą i jest jeszcze wspomnienie butów "relaksy" :o

obuwie sofix :D no i gumofilce (gównodepki albo gnojoskoczki), nawet mam na działce pare. W parnikach to zazwyczaj bimber się pędziło :D tylko nikt o tym głośno nie mówił.

okowitę dalej pędzą tylko już nie w parnikach :D a te gumiaczki na wsi dalej królują

Co do dojenia to próbowałam ale mi nie wychodziło.Chyba bałam się krów.Kiedyś gdy miałam jedną taką krówkę przez chwilę przytrzymać za łańcuch to tak się przestraszyłam że zostawiłam ją i uciekłam.Krowa też tylko na szczęście w drugą stronę. To tyle na temat mojego doświadczenia z krowami:)

czekolada to prawie takie same doświadczenia mamy :) tylko ja uciekałam jak zobaczyłam co byk krowie robi :o do dziś mam bliznę na kolanie tak wiałam :D

a to już znam :D wpadłam żeby uprzedzić, że nie będzie mnie do poniedziałku ale odmelduję się w weekend :) ps. ktoś mnie zaraz wyczuchra za włosy jak nie dodam, że go kocham :D

hej wszystkim:) co tu taka dzisiaj cisza? ale dzisiaj sliczna pogoda:D nic sie mi nie chce... jak pomysle ze w poniedzialek w pracy mam byc na 5.30:( musze jechac o 4.30:( brrr...a roweru dalej nie kupilam...jutro sie wybiore:P dzisiaj sie szykuje jakas imprezka...u nas w domu oczywiscie:P i dobrze, bo nuuuuda ostatnio...:P a wy co, tez macie sliczna pogode ze nikogo nie ma?:P

cześć, u mnie dzisiaj ofiary. W wypadku kuchennym został ranny wskazujący palec lewej reki (dobrze, ze nie prawej bo bym nie mógł używać komputera). Nie obeszło się bez interwencji lekarskiej. mam 3 szwy i ładną laleczkę.

nikogo nie ma? ehhh...co wy tak dlugo spicie... ale mnie suszy...:P musze sobie robnac dzisiaj rosolek na kaca:D

witam po kilku dniach nie obecnosci :) chym cos czytałam o usprawiedliwieniu wiec brzmi ono tak... przyjechała do mnie moja siostra w srode i dopiero dzisiaj pojechała i wiekszosci nie było nas w domku tzn tylko z rana byłysmy jak maz był jak tylko on wychodził my tez, raz same wczesniej wyszłysmy na miasto i buszowałysmy tam az prawie do wieczora ... fajnie było :) brakowało mi takiego oderwania sie ... :) no ale dzisiaj znowu wracam do rzeczywistosci... i samotnosci.... miłego dnia zycze :) pozdrawiam :)

Jakoś cichutko dzisiaj...piękna pogoda nastraja do spacerów. Życzę wszystkim miłej niedzieli. Niejaa :) cieszyć się , ajakże,ale jeszcze nie jest tak dobrze by znowu nie mogło być źle...trzymajmy kciuki.

Gość już nie fantazjuję
i macie tu posprzątane, jak widzę.....pozdrawiam