Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek pytający

Problem z Samsungiem u700

Polecane posty

Gość człowiek pytający

Mam telefon Samsung u700 srebrny. Od jakiegoś półtora miesiąca zaczęła z niego schodzić srebrna farba po bokach. Mam telefon w play. Zadzwoniłam w tej sprawie do biura obsługi klienta. Zapytałam czy mogę wymienić obudowę i czy za to się płaci. Na oba pytania usłyszałam odpowiedź tak. Wydawało mi się że skoro telefon użytkowałam właściwie i farba schodziła nie z winy mojej a producenta powinni mi to obudowę za darmo wymienić, bo kupując telefon nikt mnie nie uprzedził o takim czymś. Czytałam o nim przed zakupem opinie na forach i nie było w ogóle tego tematu. Ma go już od jakiś 3-4 miesięcy i chciałabym go wymienić bo wygląda już bardzo nieestetycznie, czasem aż wstydzę się przed znajomymi go wyjąć... :( Dodam, ze kiedyś (już jak zaczęła ta farba schodzić) czytałam opinie takiej jednej użytkowniczki i pisała, ze to jest problem techniczny i ona tą obudowę za darmo wymieniała. I nie tylko ja mam taki problem bo ostatnio często są takie opinie o schodzeniu farby... Co sądzicie? Rozpatruję także możliwość udania się do producenta telefonu (Samsung) ale wydaje mi się, że skoro kupiłam telefon w Play to i w Play tą sprawę powinni załatwić.. Zresztą już sama nie wiem. . Co sądzicie o tej sprawie?? Proszę wypowiedzcie się. :)

Gość człowiek pytający
up up

Gość człowiek pytający
Jareczku ależ ten telefon jest świetny i nie zamieniłabym go na zaden inny. Jedyny problem to z tą farbą. I pytam się tutaj co w tej sprawie zrobić i jakie mam prawa a nie pisać takie rady...

Gość człowiek pytający
Dlaczego gdy ktoś założy temat o jakiejś lali, facecie, oceńcie mój tyłek, czy jestem ładna itp. sypią się tysiące odpowiedzi a gdy ktoś zapyta o coś normalnego nikt nie odpowiada....??? jareczku - ech - widzisz baterie to ma akurat dobrą. Poprzedni mój telefon trzymał 1,5-2 dni a ten trzyma 3-4... (przy dużym i częstym użytkowaniu) więc sam widzisz.

Gość lalalalal
nie pytaj tutaj, bo same przygłupy tutaj siedzą - radze ci to ja lalalal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość nangini
mam ten sam problem i moi znajomi również... ale nie słyszałam żeby komuś wymienili to za free. Ja niestety nie mam tel. zakupionego w polskiej sieci i nic nie mogę zrobić. Samsunga mam 4 miesiące, ale póki co mam jedynie odpryśnięty kancik, dlatego zaopatrzyłam się w obudowę i modlę się aby więcej nie zeszło :]

Gość człowiek pytający
kurcze.. a ile dałaś za obudowę????