Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaa

proszę o pomoc, bardziej doświadczonych.

Polecane posty

Gość naaa

Witam Mam klika dylematów. MAm 14 lat - tak wiem mało. Mój chłopak jest rok starszy. Mam nieregularną miesiączkę. W lipcu dostałam 19, w sierpniu 22. Teraz nie ma żadnej... Obawiam się że pierwszym tygodniu września mogłam zajść w ciążę. Tyle że jedyna możliwa sposobność to petting. Przy czym mój chłopak dotykał penisem mojej łechtaczki. Wiele już czytałam i w sumie wiem że w ten sposób mogło dojść do zapłodnienia... Temperaturę mierze od soboty.W sobotę, niedzielę, była normalna 36.6. Wczoraj zaczęła skakać. RAno 36,3, popołudniu 36,1a wieczorem 37,2. Teraz mam ok 37. W niedziele popołudniu silnie kuło mnie podbrzusze. Od 9 -13 września brałam antybiotyk. Przechodziłam zapalenie gardła i lekką infekcję. Zaczynam się stresować. Wiem że to nic nie pomaga, ale cóż. Proszę o pomoc, z całego serca. Wiele w życiu przeszłam, nie potrzeba mi nowych problemów.

Gość malennka
nie martw sie nie jestes w ciazy

Gość genowefanie
sznase bys byla w ciazy sa nikłe nie mial wytrysku w olicach Twojej cipki?

Gość -z-oz
no ale 14 lat.. to zabezpieczajcie się chociaż. Ja w tym wieku nie pozwoliłabym chłopakowi.. i właściwie cieszę się z tego

Gość naaa
Wiem, że mało lat. Wiem wiem... Ale niektórzy tak mają, ja niestety też. Nie, nie miał wytrysku.

Gość chociaz tego nie powtarzaj
to jest karalne

Gość naaa
Nie mam najmniejszego zamiaru.

Gość DO NAUKI
Ojjjjj dzieciątko

Gość -z-oz
na moje oko to "dzieci z tego nie będzie" ;) temperatura - ostatnio się ochłodziło więc... w czasie przeziębienia czasem za3muje się okres albo temp. rośnie na parę dni przed, jak jest tzw. jajeczkowanie ^^

Gość naaa
Myślałam o tym. Ale jeśli mam 30 paro dniowe cykle jak obliczyłam, to okres powinien być dziś lub jutro... Do wszystkiego dochodzi stres, szkoła, strach, i tamte antybiotyki. Mój organizm nie tolerował ich przez dwa dni. Miałam silny ból brzucha, wysypkę, krew z nosa.

Gość naaa
Co do nauki - jestem wzorową uczennicą, proszę się nie martwić ;] Przeziębienie jest całkiem możliwe, jestem nieco wrażliwa na zimno. Zresztą teraz jestem ubrana w 3 swetry i strzelam zębami...

Gość naaa
Niestety, nie mierzyłam wcześniej regularnie temperatury. Parę razy -ot tak z ciekawości. Zazwyczaj wynosiła 36,9. Ale czym to było spowodowane, ani jakie to był dni, nawet jaki miesiąc - pojęcia nie mam.

Gość efwefdsfd
nie jestes w zadnej ciazy nei panikuj.Jakby wsadzil Ci palce np i mialoby je w spermie to jakies malutkei szanse tam by byly.tym bardziej ze zapewne jestes dziewica. a tak to nei masz sie czym martwic.Cudownych Zapłodnien nie ma!!Nawet jakby na jego penisie byl ten caly plyn to nie ma sie czym martwic bo jesl izawiera plemniki to nie sa one zdolne do zaplodnienia.http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat Tu masz linak do tego przeczytaj.I nei martw sie bo okres ci sie bardziej spozni. a na przyszlosc nie bawcie sie w takei rzeczy.Naucz sie najpierw jak dohodzi sie do zaplodnienia a potem panikuj. Pozdrawiam

skoro nie mierzysz ciągle, to nie ma się co sugerować tą temperaturą, a w ogóle to nie martw się, okres na pewno się pojawi

Gość naaa
Temperatura to chyba skutek przeziębienia. Mam katar, zmarzłam ostatnio kilka razy. Mam nadzieje, że się pojawi. Staram się być dobrej myśli.

Gość naaa
Dziewicą nie jest - wiem szok... Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Przeczytałam przez ostatnich parę dni masę artykułów i mam mętlik w głowie. Wszędzie pisze co innego...

Gość efwefdsfd
To nie czytaj.Kazdy normalnu by zglupial jakby czytal te niektOre posty ze mozna zaplodnic kobiete przez spodnei itp. W ciazy nie jestes.Jesli oczywiscie spermy nei bylo na Twojej pochwie.Tak jak wspomnialem jesli dostal sie do niej ten płyn to szanse sa takei jak trafienie 6 w lotto. Przeczytaj sobie jaka droge musi pzebyc plemnik by zaplodnic komorke.Niektorzy staraja sie dlugo o dziecko w dni plodne odbywaja stosunki i to tez sie nei udaje.Badz dobrej mysli. stres tak podziala ze okres jeszcze bardziej ci sie spozni.

Gość naaa
Dziękuję za wsparcie. Wytrysku nie było, więc spermy też nie, tak rozumuję. Staram się rozluźnić i myśleć pozytywnie, bo innej opcji nie ma.

niesamowite...nikt cie nie zjechal..az nie wierze,ze to kafeteria... ale powiem szczerze,ze szybko zaczynasz,ja bym sie bala...byc mama w wieku 15 to przegiecie

Gość naaa
W sumie ja tylko proszę o pomoc, poradę. Nie widzę w tym nic złego. Ludzie często popełniają błędy, nawet najlepsi... Serdecznie wszystkim dziękuję za odpowiedzi.

Gość efwefdsfd
No i jak z Tym okresem wyszlo u Ciebie?

Gość naaa
Na razie nic ;| Grr... Temperatura rano 36,6 (chyba działanie polopiryny, teraz 36,9

Gość olaaalaaa
sama piszesz że masz nierehularnie nie przesadzaj ,i nie bierz sie za seks dopóki prokurator z majtek nie wyskoczy

Gość Łuki
i jak pojawil sie okres??

Gość naaa
pojawił sie.