Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekkka

czy powinnam sie odezwac pierwsza???

Polecane posty

Gość ekkka

W niedziele na imprezce poznałam świetnego faceta. Poraziło mnie z miejsca na jego widok. Przy pierwszej okazji zaczęłam z nim rozmawiać, potem poszliśmy sie bawić. Zabawa była przednia, wypiłam trochę drinków, on tez. Z minuty na minutę facet podobał mi się coraz mocniej. Wydawało mi sie ze ja jemu tez wpadłam w oko, zresztą poprosił mnie o nr tel. Ale sie nie odzywa :( Czy mam zrobić to ja? A jesli tak to co mu napisac? kurcze zielona jestem w tych sprawach, zwykle to faceci przejmowali inicjatywę. Pomóżcie proszę.

Gość wiem co przeczytam
ze absolutnie nieeeeeeeeee!!!! masz za nim nei latac, nie plaszczyc sie i co najbardziej zawsze lubie tu czytac jesli ON ZECHCE SIE ODEZWAC to zrobi to a Ty masz potulnie czekac :) inaczej czeka Cie pieklo :)

Gość ragazzaaaaaa
nie pisz pierwsza

Gość hahahahahabbbbbbbbbb
nigdy w zyciu nie odzywaj sie pierwsza masz byc dumna i pewna siebie zrobisz pierwszy krok to zawsze bedzie cie mial za gówno!!! Badz cierpliwa a skoro byl po alkoholu to nie pamieta. moze bedzie jeszcze jedna impra

Gość nie nie nie nie nie ...
facet powinien odezwac sie pierwszy jeski faktycznie wpadlas mu w oko...

>> zrobisz pierwszy krok to zawsze bedzie cie mial za gówno!!! Co za jakieś popierrdolone myślenie, w dodatku ociekające zaściankowością :o:D Głupia jestes, jak but, lewy :classic_cool:

Gość no to w takim razie
juak facet odzywa sie do ciebie pierwszy to ty tez masz go za gowno??? hehehe niezła jestes ;)

nie powinnaś pierwsza się odzywac.. mimo wszystko.. - uwierz - lata doświadczeń..

a ja uważam, że do odważnych kobiet świat należy. właśnie niech z dowcipem napisze. Oczywiście, jeśli nie będzie odzewu, to nie należy się narzucac. Może ten chłopak ma dziewczynę? może ma jakiś powód że nie pisze? Ale zadzwonić czy napisać odważnie i z polotem 1 raz - jak najbardziej można. Głupiutkie pseudo - zołzy , nie słuchaj ich porad, one się naczytały za dużo książek :P

Gość wiem co przeczytam
napisz, nic nie tracisz i nie sluchaj tych wszystkowiedzacych :) najwyzej bedzie albo woz albo przewoz, a wnioski na przyszlosc bedziesz mogla sama wyciagnac :)

jeżeli juz pisac koniecznie to tylko coś wesołego,obojętnego..jakiś pozytywny sygnał, pozdrowienia itp..ale bez zadnych pytań o spotkanie czy telefon itp..albo jeszcze gorzej o wspólną przyszłość ;)

Gość pewniennnnm
a potem bedzie sie chwalił wśród kumpli jak lata za nim lafirynda. Może jeszcze sexić sie ma, cóż za światowe kobiety na tym świecie żyją. A co druga to do łóza pcha się facetom. Wiem z własnego doświadczenia kobity na zawołanie wystarczy nie odezwac sie tydzien to pchaja sie drzwiami i oknami cipy nagrzane..

Gość kristianoo
jesli mu spodobałas to sie jeszcze odezwie, nic sie nie martw. Ale ty nie pisz pierwsza.Poczekaj.

Gość ekkka
hehe, odezwał sie sam :D dzięki za wszystkie opinie i wypowiedzi Pozdrawiam!