Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anbelle bum bum

Ciąża?? Pomocy??

Polecane posty

Gość anbelle bum bum

Witam;) Robiłam dziś test ciążowy,wyniki negetywny. Pomimo moich objawów powiekszone sutki,i pojawienie sie otoczki brodawkowej ktorej nigdy nie była widoczna,.Gesty biały śluz,mdłości,skurcze i bóle brzucha,no i bóle piersi. A do tego zmęczenie,rozdrażnienie,senność a nocą kłopoty ze snem. Mam pytanie czy mogę być pewna wyniku??Dodam,że mam chore nerki,i wczoraj w nocy miałam okropne bóle nerek(nigdy nie miałam ich tak czesto jak w ostatnim czasie) i do tego tej nocy często sikałam czy mogło to spowodować jakieś zaburzenia??niejasności?? i Pokazać niski poziom hormonu?? Kochałam sie 22.08 sierpnia w dni płodne,okres dziwny,mało obfity,i o wiele za wczesnia mialam 7 września (24 dzien-norma 28).Do tego podczas okresu miałam takie bóle jakich nigdy nie doświadczyłam,musialam zażyc 2 apapy i ketonal 100,a i tak nie pomogło. W czwartek ide do ginekologa. Nie wiem co o tym myśleć. Czy test mógł się mylić?? dodam że test wykonałam bardzo szybko,tylko spojrzałam i wyrzuciłam do kosza(byłam w pracy).Nie odczekałam nawet minuty. Czy znacie przypadki omyłek testów??

Gość kruszynka88
witaj moim zdaniem test nie jest 100%pewny mojej kumpeli wyszło raz ze jest a po wizycie u gine okazało sie ze nie jest pamietaj testy nie sa wiarygodne :(pozdrawiam

Gość xxxxxxxxxxxx3
poprostu powinnas odczekac czas wskazany pzrez producenta zazwyczaj jest to 5min wiec sugerowałabym powtórke testu

No testy się mylą mi wyszedł negatywny, a już powinien wyjść pozytywny. Poza tym głupio zrobiłaś, że wywaliłaś tak wcześnie test kreska od razu nie musi wyjść i nie wszystkie do 5 minut bo np. w Pre-Teście można odczytać do 30 minut. Jak to wczesna ciąża to ginekolog tego nie stwierdzi powie jedynie, że masz np powiększoną macice itp. Usg dopochwowe wykryje chyba dopiero od 5 tygodnia, a przez brzuch później. Może zrób test z krwi za ok 30 zł.