Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenie moje

Co poradzicie na

Polecane posty

Gość Marzenie moje

wilczy apety przed okresem??? jem co pół godziny coś,ja pęknę i to ciągle mnie na coś bierze a dopiero za dwa tygodnie dostanę i to u mnie tak zawsze :(( obiecałam sobie,że tym razem nic do ust nie weznę ale na próżno nażarłam się,że aż mi brzuch za pasek zwisa,czym to jest spowodowane,co ma zrobić,proszę was bardzo o pomoc!!!!!!

Gość Marzenie moje
najadłam sie brzoskwin popiłam mlekiem i ten bigos,kubuś,,już nie wytrzymam z za chwilę mam goscia mojego ex boje sie skożystać teraz z toalety,myślicie ze przetrwam jego wizyte,,w brzuchu mi już bulgocze

Gość Marzenie moje
okropne podszywacze.....widziałam,że tak będzie

Gość to samo przezywam
tylko tydz. przed okresem :O,ale rezultat jest taki sam...jak tylko okres sie skonczy to tyle jem co nic..od dziecka taki niejadek... na to nic nie poradzimy :( i to jest przykre i jeszcze bardziej dołujące..

Gość Marzenie moje
musi coś na to być,może któraś faktycznie umie coś poradzić,ja znowu wcinam jabłko,przed chwilą był kotlet i tak w kółko

Gość to samo przezywam
wątpie szczerze zeby cokolwiek na to podzialalo :(..tak juz musi byc i nie da sie na to wplynąc , trza sie pogodzic...' to w sumie nie tak zle z Tobą...ja to wszytsko jem wtedy na co mam chęc..wszystko bezwzględu na nic łączę :( kiedys potrafilam wszamac obfity obiad, a potem wielką slodką bułe..teraz na szczescie tak juz nie mam, ale tez nie jest dobrze..