Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jenna1234

Chcę mieć PROSTE włosy

Polecane posty

Gość Jenna1234

Witam wszystkie Panie. Mam pewien problem. Od zawsze marze o długich gładkich, prostych włosych:) tak, wiem- to nic trudnego...wystarczy prostownica lub suszarka i lokówka...Po takim modelowaniu moje włosy są miękkie, proste i dokładnie takie jak lubie:) No, ale DO CZASU :/ gdy jest zbyt wilgotno lub na włosy spadnie pare kropel deszczu cały efekt się niweluje... Włosy okropnie sie puszą, skręcają i juz nie są takie jak z reklamy;/ Strasznie mnie to denerwuje. W związku z tym kieruje do Was dziewczyny pytanie o rade co zrobić? jakie kosmetyki? maski, odżywki, inne triki stosować aby mimo niesprzyjającej pogody utrzymać gładkość włosów??? Chcę żeby sprawiały wrażenie "ciężkich", "lejących się" i max prostych niezależnie od sytuacji:) dziękuje za wszystkie porady

Gość jaaaaaa123
ja też o mam tak samo :( wystarczy że jest wilgotno i moje włosy sie strasznie puszą :( tez bym chciała jakoś temu zaradzić help !!!

Gość Jenna1234
hallo ...dziewczyny! żadna z Was nie ma takiego problemu?

Gość twhr
przestałam je prostować bo tak naprawde nie ma cudów chyba że chcesz nadal niszczyc włosy prostownicą i chemią

Gość jaaaaaaa123
no zniszczone to ja mam bardzo :(