Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sesylia86

SAMOTNI Czy jest jeszcza dla nas jakaś szansa ?????????

Polecane posty

Topic dla samotnych....:( CZy jest dla nas jeszcze jajas szansa ?...:( Mialam faceta ale strasznym draniem sie okazał:-o było to ponad pół roku temu... Od tamtej pory nie byłam na zadnej randce, nie poznalam zadnego chłopaka nikogo... nic zero... czy juz nikogo nie spotkam???:( wszyscy dookola kogos maja a ja jestem sama... juz trace nadzieje ze cos sie jescze wydarzy....

Gość bleeeeee bla ble
ja miałam faceta, nie był draniem, jest fantastyczny, ale nam się nie układa jako parze, a jako przyjaciołom. Rozstaliśmy się 2 lata temu. Od tej pory spotykałam się rok temu z takim jednym draniem. Jestem sama i wcześniej byłam sama, jestem starsza od Ciebie, więc w zasadzie całe życie jestem sama. Nawet jak miałam faceta, nie mieszkaliśmy razem, nie przebywaliśmy sam na sam zbyt wiele, nie spałam z nim itp. I nie poznam juz nikogo, bo nie mam ochoty. Jakoś nie umiem żyć z ludźmi. I tyle. I nad czym się tutaj zastanawiać i rozwodzić?:O Chcesz faceta, to szukaj, poznawaj, połowa wszystkich ludzi na świecie to faceci. Nie chcesz to się nie przejmuj.

Gość cream to czemu ty
tego wreszcie nie zrobisz tylko siedzisz na kafe?:classic_cool:

Gość kaktuseeeee
mam podobny problem,,,od niedawna jestem sama i nie mam pojęcia jak można poznać kogoś....gdzie....to straszne...

Ale gdzie ja mam poznać jakiegoś konkretnego faceta???? na byle imprezie w jakims klubie to nie zawsze jest na kim oko zawiesic, a ci fajni to zawsze zajeci:(

Sesylia nie zawsze są zajęci :classic_cool: Idź z koleżankami no i za którymś razem na bank kogoś poznasz, tylko nie trzeba się zniechęcać Cream chętnie bym z Tobą poszła, tylko są pewne przeszkody :P Odległość i mój stan w tym momencie :D ;)

\"Nie zawsze jest na kim oko zawisić\" A podobno faceci patrzą tylko na wygląd... Cream co Ty taki rozbawiony i imprezowy dzisiaj? Sesylia, odnośnie imprez w klubach, to nawet tam można poznać wartościowe osoby. Wszędzie można kogoś poznać, rzecz w tym, że większość mężczyzn, nie jest na tyle śmiała, żeby zagadać dziewczynę, kobietę w każdym miejscu. A klub raczej uchodzi za takie miejsce, gdzie łatwiej się przełamać i chyba dużo osób tak ma, że na imprezie ich nieśmiałość nagle znika.

Gość bleeeeee bla ble
Ja nie lubię chodzić na imprezy, bo popije sobie, mam dobry humor, zaczynam flirtować z jakimiś łatwymi facetami i potem mnie napastują:O dzwonią itd.:O W ogóle nie chce mi się już nigdzie wychodzić, bo nie chcę mieć z nimi do czynienia.\

No tak faceci są nieśmiali zeby zagadać... no to mamy problem bo ja tez jestem nieśmiała zeby zagadć faceta:( Zawsze to ja byłam podrywana, a nie odwotnie.. poprostu nie umiem zagac do faceta, nie umiem poderwac faceta:(

Nie cierpię jak się wrzuca wszystkich do jednego worka:O Nie wszyscy faceci są nieśmiali, uwierz. Najlepsza recepta to być po prostu sobą, nie zgrywać zimnej królewny, uśmiechać się jak najczęściej :) i po prostu dobrze bawić. Nie unikaj wychodzenia z domu..

Ale naprawde nie zgrywam zadnej królewny i bardzo dużo sie usmiecham, kazdy mi to mowi, ze ja to zawsze uśmiechem potrafie kazdego obdarzyc... moze z tym wychodzeniem z domy bylo ostatnio krucho zwlaszcza w wakacje przed wakacjami bylo nawet nawet bo studia to i imprez sporo bylo... ale wtedy wychodzilam ze swoją paczka i z nimi sie bawilam w sumie nie rozglądalam sie za innymi:(