Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sesylia86

SAMOTNI Czy jest jeszcza dla nas jakaś szansa ?????????

Polecane posty

Piwa nie lubię a tańczyć nie mogę teraz bo nie jestem sama w domu :P ;) Ja poznałam mojego obecnego tak: tańczyłam sobie sama (no dobra niezupełnie, bo z kuzynką) na parkiecie i po prostu podszedł żeby zatańczyć :) Ale nie nastąpiło to od razu...i nie z każdego tańca z kimś coś musi wyjść, w końcu to tylko taniec..Więc może miałam szczęscie? Nie wiem...ale warto próbować

Nie wiem... ale ja wolalabym w jakims innych okolicznosciach poznac faceta z ktorym mogloby cos byc niz na imprezie... na imprezie zawszy wszystko wygląda inaczej:P

\"cream dobrze ci???\" dobrze mu, bo piszac na kafe zawsze sie masturuje - nie wiedzialas o tym? przeciez wszyscy na tym forum go z tego znaja

Gość malita
mnie za to nigdy nie udało sie zakochać. Męcze sie w związku od samego poczatku:(

"no ja nie jestem tu tak stałą bywlaczynią wiec nie wiem" to teraz wiesz.. on tak malo pisze i wstawia tylko emotikony, bo trzyma myszke i klina ka klawiaturze tylko lewa reka... prawa ma zajętą :P

eh ja tu powazny topic zakaldam bo powazny problem mam a wy se jaja robicvie:( :P źle mi z tą samotnością... brakuje mi bliskości:(

Gość /////////////
ja mam 28 lat, od 4 jestem sama i co ja mam powiedziec??

"Co złego byłoby w spotkaniu np. z creamem?" nic, ale prawa reke trzymalby w kieszeni :P

Czyli nici ze spotkania? No trudno, chciałam pomóc...Ja przez 19 lat nikogo nie miałam, więc sądziłam, że moje rady się przydadzą..Ale widać tu siedzą strasznie wybredni ludzie :P

Gość komiczne siedzi za twoim oknem
i dyszy w szybę, dlatego wie co robisz :classic_cool: