Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruuuubasek

dieta 500kcal.

Polecane posty

Gość Duża Czarna
Niestety polgłam Dziewuszki. Zbijcie mnie. do 16 ok ale jak wróciłam do domu to się zaczęłam objadać -a teraz mnie brzuch boli. NIC TO> ZAczynam od jutra!!!! A Wam ,jak czytam , dobrze idzie. Trzymajcie się!!- Po nażarciu się do granic możliwości przecież zwykle każdy źle się czuje.

Duża Czarna- nie poddawaj sie my jakos dajemy rade ale nie wiemy co bedzei jutro :((miejmy nadzieje ze nie poddamy sie.. sprobuj od jutra na nowo..

Gość Do bezmyślnych
Idiotki. Obetnijcie sobie po nodze: jednakowa durnota i jednakowy skutek - na wadze mniej.

Gość miniTOFIK
i naprawdę warto to wszystko czytać???? po co to robisz???? To wyjątkowo rozsądne!!! Gratulacje !!!!

Jak tam dziewczyny? Trzymacie dietke? Ja dzisiaj zjadlam tylko 200 kcal poniewaz zaraz lece na impreze i mam zamiar wypic 2 gora 3 ;) driny ,oczywiscie z cola zero:) Buziaki i milego wieczorku!

Gość syl.
To ja tez sie dołączam zaczynam od jutra trzymajcie kciuki !

Gość minisia
mam 1.67wzrostu i waze 57kg.chcialabym bardzo schudnac do 48 to moja wymarzona waga.wlasnie chce zaczac diete 500 kcal.od 3 dni jem w ciagu dnia 2kromki chleba wasa i grapefruit lub arbuz.pije maslanke oraz herbatke na odchudzanie.nie wiem ile to w sumie daje kalorii?czy ktos moglby mi pomoc w osiagnieciu mojej wymarzonej wagi?mysle ze jem troche za malo.prosze o pomoc.

Gość DOŁĄCZ DO MNIE
JASNE JESTEM Z TOBĄ.

Gość hah ;)
Ja mam też jestem na diecie 500 kcal tylko u mnie to wygląda troszeczkę inaczej, bo jem zdrowe produkty, a nie owocowe jogurty, deski typu Wasa etc. Może dla większości wydać się głupotą, że mam 167 wzrostu, obecnie 50 kg wagi i się odchudzam (przed dietą ważyłam ponad 58 kg :P) Świetnie się czuję na na tej diecie. Mój jadłospis składa się z dwóch lub trzech posiłków i wierzcie mi, tak jest lepiej niż jeść 4 czy 5. Najesz się porządnie te 2,3 razy i nie czujesz głodu. Rano obowiązkowo kawa z mlekiem bo spala tłuszcz ;) Mój dzisiejszy jadłospis: I 6.50 - 150 g jogurtu 3%, 2 łyżki płatków jęczmiennych, mandarynka, 2 orzechy włoskie - 210 kcal II 11.40 - jabłko, 380g jogurtu 0% - 190 kcal III 16.20 - 200 g warzyw na patelnię - 45 kcal razem: 445 kcal Rano wypiłam jeszcze kawę z mlekiem, później herbatę truskawkową i herbatę czerwoną, wapno z postaci plusza :P i naturalnie dużo wody. Wszystko bez cukru. Wyszło ok. 460 kcal Mój wczorajszy jadłospis: I 11.40 - jabłko, 380g jogurtu 0%, mandarynka - 220 kcal II 15.30 - serek wiejski - 200 kcal razem: 420 kcal Rano wypiłam jeszcze kawę z mlekiem, później herbatę truskawkową i herbatę czerwoną, wapno z postaci plusza :P i naturalnie dużo wody. Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się. Ja osobiście mam nadzieję, że dojdę do wagi 45 kg i usiądę taka przy wigilijnym stole :P Pozdrawiam

Gość anka8889
rok temu bylam na tekiej diecie 500 kcal + xcwiczenia i schudlam 12 kg szczerze ? jeszcze mnie nie dopadl efekt jojo :)

ja jestem niby na jabłkowej :) ale dodaje do niej różne produkty dziś np. troszkę brokuła, dwa pierożki,jabłko,gorący kubek wiec to jest raczej jak dieta 500kcal :) szczerze to wszystko jest dla ludzi byleby z głową, życzę Wam powodzenia, bede tu wpadała :)

Gość Majola95
Tak sobie czytałam to forum i bardzo żałuję, że nie piszą już na nim Panie, które pisały tu w 2008 roku. Ciekawa jestem czy osiągnęły swój cel. Mam 15 lat. Przy wzroście 159 cm, ważę 58 kg. Zawsze była szczuplutką dziewczynką, ale od wakacji tego roku wiele się zmieniło, nabrałam kobiecych kształtów i... utyłam pare kilo. Przez ostatnie trzy tygodnie wakacji zaczęłam o siebie bardziej dbać, biegałam i pilnowałam diety. Schudłam 3 kg. Niestety zaczął się rok szkolny i spowrotem ważę 58 kg. Przeglądałam mnóstwo forum, stron, ale dopiero na tym zatrzymałam się. Wydaje mi się normalniejsze od innych. Od jutra zaczynam dietę 500 kcal dziennie i chcę schudnąć 10 kg. Chcę ważyć 48 kg i iść dumnie ulicą, kupić sobie za*ebiste spodnie i wiedzieć, że moje nogi są szczupłe. Mam nadzieję, że z chęcią mnie przyjmiecie do siebie i wszystie będziemy się wzajemnie wspierać.:) Jedyne czego się obawiam to tego, że prawie nikt tu nie zagląda, mimo to będę czekać na odpowiedź. Pozdrawiam, Majola.

Gość notoryczna kłamczucha***
Majola wiesz ze przy tj diecie może zatrzymać Ci się okres? ( nie żartuję) 15 lat to za mało jak na głodówkę. Naprawdę...

Gość totalna bzdura ta wasza dieta
http://www.programy.u.waw.pl/zapotrzebowanie-kalorie.php Nie jestem ekspertem w sprawach diety,ale jedno co moge powiedziec to ze niszczycie sobie organizm.Tez sie odchudzam, jem wszystko na co mam ochote tylko w rozsadnych ilosciach i cwicze na silowni 3-4 razy w tyg po 2 godz.i chudne.Nikt wam nie powiedzial ze wazniejsze sa ubywajace centymetry niz kilogramy?Poczytajcie sobie o odchudzaniu.Z wasza dieta efekt jojo jest gwarantowany plus wycienczenie organizmu i klopoty z hormonami. Wpiszczie sobie dane do kalkulatora (link) i zobaczcie ile powinnyscie dostarczyc kalorii do prawidlowego funkcjonowania organizmu i zeby zdrowo schudnac.Takie ekspertki jestescie,a zadna nie wie ze nie je sie jogurtow owocowych,bo zawieraja cukier ktory odklada sie w tluszcz,tylko naturalne.

Gość Natka_135
3 dni temu zaczęłam stosować ta diete szczerze mowiąc czuje sie swietnie :D waże 67kg i mam 169 m wzrostu chciałabym wazyc tak z 56 -58 kg max . mam bardzo słaba wole i w sumie nie wiem czy podołam na tej diecie ... wcześniej probowałam schudnac ale nie wytrzymywałam nawet 1 dnia lecz ostatnio usłyszałam od swojego trenera ze jestem gruba i powinnam schudnac wiec sie zmobilizowałam i sadze ze narazie dobrze mi idzie :D ktos ma moze chec wytrwac w tym ze mna ?

Gość notoryczna kłamczucha***
Natka, zapraszam do nas, topik o podobnej nazwie ;)

Gość Karson
hej dziewczyny ! ja juz jestem 3 dni na diecie 500 kcal i powiem ze z efektu jestem zadowolona, schudlam juz 2 kg:D. mam 161 wzrostu i waze 62 kg ;/ mysle ze dam rade, moj jadlospis jest taki: śniadanie: swiezy owoc i herbata IIsniadanie:tez swiezy owoc obiad:warzywo podwieczorek:szklanka mleka lub cappucino kolacja:jogurt mam nadzieje ze wam pommoglam ;]

Gość lhnfdas
czy dziala ta dieta na zmniejszenie tluszczu na brzuchu? polecacie czy nie

Gość Shakma
Czy ktoś tu jeszcze jest? Ja od dzisiaj jadę na 500kcal:)

Gość Kari19
ja od jutra to samo :) mam 12 kg do pozbycia się :)

Gość gość
Od 4 dni prowadzę dietę 500 kcal, a dzisiaj "w nagrodę za wytrwanie" poczęstowałam się Prince Polo (mieszcząc się w granicach 500-600kcal). Póki co poszło 2 kg, ale praktycznie nie ruszam się przez pogodę z domu, ale jak tylko zrobi się cieplej to zamierzam biegać :D

Gość szalona_czy_wariatka
Witam Od wczoraj stosuje diete 500 kalorii i zdziwieniem jest dla mnie ze nie jeste, glodna! Hm... zobaczymy co bedzie dalej, pozdrawiam ;*

Gość lena122
hej dziewczynki jestescie? ja dzis dopiero znalazlam ta diete, i zaczynam od jutra ale szczerze mowiac przeraza mnie.. ale dam rade:) a wy jak sie trzymacie? naprawde super taka ta dieta?pozdrawiam

Gość LILIA77
wiem że to szalone, ale sama byłam przez 3 tygodnie na diecie ok 400 kcal- tylko 3 x dziennie jogurt mały typu light i piłam duuuzzzooo wody. Efekt- z 70 kilo na 59.Po diecie stopniowo dodawałam kalorie w postaci grillowanego chudego mięsa, warzyw i owoców i dlatego ominął mnie efekt jojo. Od tamtej pory, a minęło już 10 lat dzięki racjonalnym odżywianiu się utrzymuję wagę na poziomie 57-60 kg. Dodam tylko że mam łatwiej niż większość kobiet, bowiem nie lubię i nie jadam słodyczy, a to niestety najbardziej tuczy.

Gość gość
Sporo batoników proteinowych wziąłem przez www.swiatsupli.pl Do tego często u nich kupuję syrop karmelowy, mega smaczny, tani, a do tego niespotykany w zwykłych sklepach spożywczych. Fajnie można sobie udoskonalić dietę na zasadzie „zero kalorii”. Polecam też od nich spray do smażenia. Bardzo, a to bardzo wydajny, kosztuje tylko 20 złotych, a mi wystarczy na jakieś 2 miesiące.

Gość gość
co to jest za bzdura! nie wypisuj takich rzeczy bo ktoś może Cię naśladować i nabawić się problemów ze zdrowiem i spowolnić metabolizm. Taka dieta jest szkodliwa!!! polecam raczej konsultację z dobrym dietetykiem np. hh-life@wp.pl