biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 aluuuuuuuuuuuuuuuuta ty albo 1988 albo 1983 :) prawda?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 własnie, bo tylko wtedy 8 pazdziernika wypadal w sobote. czyzby bylo wiecej osob z 8mego X? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta Napisano Wrzesień 23, 2008 no ósmego ćwierć wieku mi stuknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja tu mam do czynienia z młodzieżą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ojj...wiesz ze metryczki tak na prawde się nie licza...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 tu sobie mozecie partnera dla wagi sprawdzić :P http://www.czary.pl/horoskopy/partnerski/partnerski.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta Napisano Wrzesień 23, 2008 ale pani w sklebie piwa mi nie chciała sprzedać także źle ze mną nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 to i ja sie wkręce:) 6 pazdziernik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja z wodnikiem ;) nieźle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 aluuuuuuuuuuuuuuuuta eheh skąd ja to znam...kiedsy w dresiku, po biganiu bez okularkow poszlam do supermarketu po piwo....i dziewczyna mlodsza na bank ode mnie nie chciala mi sprzedac....bo dowodziku nie mialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja i baran też nieźle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta Napisano Wrzesień 23, 2008 no a mój ryby, razem 9 lat, 6 po ślubie. wiem że wcześnie zaczęliśmy ale co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 zawsze na wodników trafiałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 szukalem wagi Lusi dla ciebie ;)....bo widze ze gromadzisz :D ale gdzies wsiąkla jak kamfora :O.....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 27 wrzesnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fściekła pomerańcza Napisano Wrzesień 23, 2008 5 października Najleniwsza z Wag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani kosmetolog Napisano Wrzesień 23, 2008 24.O9 JUTRO.. !! wcale mnie to nie cieszy;( stara doopa bede;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiek 83 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Pani kosmetolog witam w klubie:D tez mam jutro urodziny :) cwierczwiecze sama nie wiem czy sie smucic czy cieszyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia65 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja też waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Aj em! 27 wrzesnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 Pomarańczowy! to już jutro :D będę pierwsza z zyczeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 * :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 pan waga???? ;) a, to miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziatttttt Napisano Wrzesień 26, 2008 7.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolima 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 16.10.80 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzieeek 2 Napisano Wrzesień 26, 2008 To i ja się zgłaszam - 14.10.198* :P A podany na początku opis zgadza się też w 99% - jak u Białej Orchidei. I nawet tak samo różni się jedynie tym, że lubię gwar i duże miasta ;) A najbardzije to się zgadza ten fragment: \"Wadami osób spod Wagi jest lenistwo i brak zdecydowania. Skłonność do wygód i luksusu może je jednak doprowadzić do ruiny. Są bardzo gadatliwe i roztrzepane. Podejmowanie decyzji zostawiają innym. Nie umieją odmawiać i często padają ofiarą swoich obietnic.\" :P:P:P A zawód mam zgodny z dniem urodzin - Dzień Nauczyciela ;) Też często wskazywany jako zawód dla wagi ;) (choć zawsze marzyło mi się aktorstwo, ew. muzykowanie...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 :) piszcie drogie wagi z jakim znakiem jesteście zwiazane życiowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotne maleństwo 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 dopisuję się do wag - 4 październik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolima 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 z lwem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frrr 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 po co to robisz? ja za kilka godzin bede miał trójeczkę z przodu....(śmiać się czy płakać?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach