Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 niedługo mam urodziny ;) kto z Was jest spod tego najlepszego w horoskopie znaku? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waga gromadzi się głównie Napisano Wrzesień 23, 2008 w dziale DIETY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Azaliż pierwsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja mam 8 października:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja 9 października Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała smutna niuńcia Napisano Wrzesień 23, 2008 gromadzisz zniewagi na kafe? To moja jest pierwsza - Znieważam Cię! Powinnas sie teraz zwarzyć jak mleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krani Napisano Wrzesień 23, 2008 26.09...a rocznik...ten najlepszy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1510 Napisano Wrzesień 23, 2008 super data Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1510 Napisano Wrzesień 23, 2008 15 październik rzecz jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Luesita! Ja też 9 :D A które? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 29.09.86 Napisano Wrzesień 23, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 nie robię z tego tajemnicy... 38 :P alem stara doopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 A ja 25... Prawie rówieśniczki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 napiszcie cechy charakteru, ktore przpisuje się wagom, a ktore widzicie u siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 jestem sprawiedliwa i opanowana ale jednocześnie niezdecydowana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redrose76 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja też waga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja mam szklaną:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 Wagi są wyrafinowanymi intelektualistami, uwielbiają wielogodzinne dyskusje i dywagacje. Są bardzo towarzyskie, nie znoszą samotności. Mają duży urok osobisty, potrafią porozmawiać na każdy temat i poświęcić sporo uwagi swemu rozmówcy. Rzadko w zdecydowany sposób wyrażają swoje opinie i potrzeby. Nie chcą nikogo urazić, w życiu często idą więc na kompromis. Są koneserami sztuki, umieją o niej pięknie mówić. Znają się na modzie. Mają wielu przyjaciół ze środowisk artystycznych. Zodiakalne Wagi mają duże poczucie sprawiedliwości. W konfliktach pozostają bezstronne, umieją dostrzec racje obu stron, nawet wtedy, kiedy same zamieszane są w spór. Unikają otwartej walki i konfrontacji, są mistrzami dyplomacji i kompromisu. Wadami osób spod Wagi jest lenistwo i brak zdecydowania. Skłonność do wygód i luksusu może je jednak doprowadzić do ruiny. Są bardzo gadatliwe i roztrzepane. Podejmowanie decyzji zostawiają innym. Nie umieją odmawiać i często padają ofiarą swoich obietnic. Wagi najlepiej znają się na sztuce pięknej i sztuce dyplomacji. Dystynkcja i takt pozwalają wagom sprawować funkcje reprezentacyjne, jak również rozstrzygać spory między pracownikami. Są leniwe, trudno im się zebrać do pracy. Ich wydajność jest uzależniona od samopoczucia i aktualnego nastroju. Dlatego wybierają wolne zawody, które pozwalają im na dużo życiowej swobody. Wedle tradycji zawody dla Wag to: malarz, tancerz, aktor, adwokat, sędzia, marszand, muzyk, kosmetyczka, krawiec, fryzjer, stylista, modelka, dekorator, krytyk literacki. Odpoczywają Wagi najlepiej na łonie natury, z dala od zgiełku i tłumu miasta. Wolny czas spędzają na wystawie, w kinie i teatrze. Nie pogardzą też dobrą lekturą. Nie lubią wysiłku fizycznego. Ze sportów wybierają spacery, pływanie i taniec, koniecznie w towarzystwie przyjaciół. W miłości Wagi są romantyczne i urokliwe. Są mistrzami nastroju: kolacja przy świecach, romantyczny spacer zrobią wrazenie na partnerze. Często jednak nie mogą określić jednoznacznie stanu swoich uczuć. Niezdecydowane późno decydują się na stały związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 będę nieskromna ale jestem -kreatywna, tworcza i taki mam zawód -NIEZDECYDOWANA..jejjkuu ja nie umiem podejmowac decyzji i nie wiem co jeszcze bo nie wiem jakie są ogólnie wagi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 hehe zgadzam soie z opisem w 99% to mnie. j jedynie wole duże miasta i gwar. :) bo lubie ludzi :) a zawod też by się zgadzał :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 http://republika.pl/blog_ou_3410522/3903437/tr/waga.jpg z dedykacją:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akaakakakakkakakakka Napisano Wrzesień 23, 2008 waga -7.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta Napisano Wrzesień 23, 2008 08.10.198? sobota godz 9.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekkkkkkk 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 wagi są okropne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomki też Napisano Wrzesień 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekkkkkkk 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 nie no,zartuje tak tylko,wagi tez sa fajno :P najgorsze to sa koziorożce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekkkkkkk 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 tomki są fajne ;) i imie ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 aluuuuuuuuuuuuuuuuta ja ten sam dzien. 1984 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam urodziny Napisano Wrzesień 23, 2008 jak biała orchidea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta Napisano Wrzesień 23, 2008 ja 1983 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach