Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

*gromadzę wagi na kafe*

Polecane posty

{ waga 23 IX - 23 X Trzeba mieć prawdziwego pecha, żeby sie urodzić pod tym znakiem. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi maja krótką pamięć, wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip a ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie mają szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłosci, rozumu i zdrowia. Ze względu na to co Wagi mają i to czego nie mają - są idealnymi małżonkami. }

Macie na pociechę o mnie.. :P { koziorożec 22 XII - 20 I Każde zdrowe i dbające o swój rozwój społeczeństwo powinno natychmiast izolować wszystkie Koziorożce. Koziorożec, sam alkoholik i analfabeta, chetnie deprawuje młodzież i gwałci staruszki, póki nie popadnie w impotencję. Nadaje się do kopania rowów, i to pod nadzorem. W życiu rodzinnym przeważnie bije. }

Waga 23.IX - 23.X Merkury Waga to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Waga jest samodzielna i opiekuńcza. Urodzeni pod znakiem Wagi to ludzie odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Wagi są mądre, szczere i uczciwe. Waga ma tak, że gdyby kogoś oszukała, to by się ze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, oto cała Waga. Spod znaku Wagi: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry... i Stanisław Tym.

Myrevin patrz :D PANI WAGA i PAN KOZIOROŻEC To ciekawy związek, ale na początku trudno o idealne dogranie partnerów. Oboje mają zupełnie odmienne upodobania i charaktery. Pani Waga zrobi wrażenie na partnerze oczytaniem i łatwością wypowiedzi. Milczący i melancholijny Pan Koziorożec wzbudzi zainteresowanie, a może nawet współczucie Pani Wagi. Pierwsze randki będą bardzo fascynujące, dopóki się nawzajem dobrze nie poznają. Obowiązkowy i oszczędny Koziorożec oskarżać będzie partnerkę o lekkomyślność i trwonienie wspólnych pieniędzy. Pani Waga po pewnym czasie nie będzie mogła zrozumieć skłonności do oszczędzania i poważnej miny partnera spod Koziorożca. Aby związek przetrwał dłużej, oboje powinni być wyrozumiali dla swoich słabości i nie oskarżać się nawzajem o błędy i niedociągnięcia. :D

jednak lepiej być wagą } Nie wiem bo nie jestem, równie dobrze może do mnie pisać że lepiej byc słoniem. :o

Zawżdy troche mało wiarygodnie to brzmi w Twoich ustach, biorąc pod uwagę Twój staż małżeński :P