Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izz

Będę jutro miała kotkę!

Polecane posty

Będę jutro miała kotkę, której jeden z rodziców był rodowodowym kotem norweskim leśnym. :) Mam kuwetę, piasek i szczotkę do czesania. Co jeszcze kupić? Doradźcie kociarze... :) Jak przebiegnie nasza pierwsza noc? Która z nas będzie bardziej niespokojna... ;)

Gość zazdroszcze Ci.....
ja bym chciala miec wlasnie norweskiego lesnego albo main coona :(

Gość zazdroszcze Ci.....
albo kota birmanskiego, te to w ogole sa cudne :)

Gość ło matko a co to są
a żarcie masz? :P

Gość ze 100 zl na weta
tzrba odrobaczyć zaszczepić i zainwestować w dobrą karmę. Zazdroszcze kocinki:) ja mam syjama. diabeł wcielony.

Gość Kupa rozpryskiwacz
Kup jeszcze zabawkę i miseczki na jedzenie.

Właśnie jedzonka nie mam. Co kupić?? :) Miseczki też mam, zapomniałam napisać. :)

skocz sobie na stronę Miau :) dowiesz się więcej i porozmawiasz z fanatykami kotów :)

Gość zakochałam się w pomawiaczu
:( serio... :(:(

Gość Buehehehehehahaahaaa
:):):):):):):) uroczo :)

Gość zrezygnuj z piasku
i kup mu specjalny żwirek + łopatkę:D

i drapaczkę, taką przybijaną na deseczce do ściany i \"ziołowe tabletki na uspokojenie\" - mogą Ci sie przydać ;), a serio - mają walerianę i świetnie nadają sie do przywabiania kota np. można taka tabletką potrzeć miejsce do spania albo drapaczkę żwirek benek albo hilton żarcie - wg zasobności portfela, lepsze są kupowane na wagę, ale oczywiście sa dużo drożesz miseczki - ja mam 4 - z mlekiem, wodą, suchą karmą i mokrą (puszki itp.)

a, długowłosy to jeszcze koniecznie coś do odkłaczania przewodu pokarmowego (tabletki lub pasta), no i witaminki

Przejęzyczyłam się, że mam piasek. Mam oczywiście żwirek. Taki zwyczajny Szczęśliwy kot i drugi Cats Best Eco Plus - dobry jest? Ile kosztują tabletki na odkłaczanie i jak je się podaje? Napiszcie, czy malutka kotka będzie sporo rozrabiać ? :) ;)

Gość dwudziesty drugi dzien dupy
silokonowy kup, najlepiej sie sprzata bo ten zwykly strasznie sie 'betoni' :o nie kupuj liskasa bo to najgorsze gowno jest :o i uzaleznia kota :o

silikonowy śmierdzi niemiłosiernie, u mnie najlepiej się sprawdza własnie \"szczesliwy kot\" a wypróbowałam wiele żwirków... do żarcia hill\'sa, royal canin albo purinę. suche i saszetki, miseczka z wodą drapak jakieś zabawki no i od razu do weta na kontrolę :) i ew. szczepienia i odrobaczenie

na odkłaczanie najlepsza jest pasta, którą koty lubią (działa jak \"kret\" na jelitka) nie pamietam ile kosztuje

u mnie nie smierdzi wcale wlasnie a kuweta stoi w pokoju bo kocur tam sobie uwidzial sikanie :P ps. menelico (??) nie pamietam jak to bylo 😭

taaa to menelica była :P u mnie waliło silikonowym, że hej i jescze syczało jak sikał :P chyba, ze ma jakieś toksyczne siki

moj mial byc sliczka kociczka 😭 taki normalny zwirek zzeral strasznie :o ale najlepsze jest to, ze totalnie wysokal cycki psu :D

ja swojej kupiłam pastę gimpet i absolutnie nie chciala jej jeść... posmarowałam jej łapkę, żeby zlizała, to z niechęcią to zrobiła, a za kilka dni łapa jej wyłysiała czeszę ją i ma krótkie włosy, więc obchodzimy sie bez odkłaczania żwirek ten, co napisałam, ładnie się zbryla i można go kupić w odmianie pachnącej, jak ktoś lubi, dla mnie te zapachy sa zbyt intensywne. Można kupić oddzielnie takie pachnące proszki w małych saszetkach benka i dodawać wg uznania a, i łopatka musi być solidna, z dość dużymi dziurkami, bo inaczej nie chce sie nic przesypywać

no mój też ma krótką sierść i bez pasty się obchodzimy póki co. raz na rok strzeli pawia z kłaczkiem i po wszystkim:)

teraz ma troche ponad dwa miesiace i tez czasem w nocy budzi mnie sokanie :D to zwykly dachowiec przywieziony a gor, myslalam ze pies go zezre od razu a okazal sie bardzo troskliwa mamusia :D:) a...i makaron uwielbia :D jak pies je to Żylon tez musi troche dostac do michy bo inaczej wojna :D (ma to swoje plusy bo pies w koncu jesc zaczal :) moze sie przytyra troche bo watly :o)

Nasz kot ma silikonowy żwirek i jest ok. Są takie karmy specjalne antihairball żeby się mu te kule z włosów nie robiły i na naszego kota to świetnie działa.

mój ostatnio frytki z ketchupem wyżerał mi z talerza :o dziwne zwierzę... a najbardziej lubi... piwo! :D jak na małego \"menelka\" przystało. jak słyszy syk otwieranej puszki to chce sobie łapy połamać :P

ze do talerza wlazi to norma :D maz sie strasznie wsciekl jak postanowilam go przytargac do domu a teraz...spia sobie razem w fotelu :D