Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka1988

zrujnowane życie

Polecane posty

Gość kokoko2
po co ty płakać, albo po kim tu płakać?- po facecie, który ukończył technikum i uważa się za super wyksztalciucha? po maminsynku bez własnego zdania?, po facecie, który nie Cię nie kocha bo gdyby tak było zrobił by wszystko by z Toba być!!!!

Gość kruszynka1988
kokoko2 dziekuje za porade macie jeszcze jakies porady jak sie odkochac bo ja bardzo go kocham

Gość kruszynka1988
:(

Gość kruszynka1988

Gość kruszynka1988

Gość kruszynka1988
jeszcze do tego moja mama umiera:(((

Gość kruszynka1988

dziewczyno, co to za chłopak, który przy wyborze swojej dziewczyny kieruje się sądami mamusi??? To mamusia będzie z Tobą żyła, czy on??? Olej go, bo nie jest Ciebie wart. Żaden to diament, takich po technikum jest na pęczki. Poza tym nie wykształcenie jest miarą mądrości człowieka. Jeśli z Ciebie zrezygnował, to NIE JEST CIEBIE WART. Jesteś, młoda, pracujesz, dalej się kształcisz, daj sobie szansę na PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNĘ, a nie maminsynka. Zasługujesz na prawdziwe szczęście a nie jego marną imitację (z \'kochaną mamusią\' w tle)

WYJECHALAM DO ANGLII ZALUJE DECYZJII JEST ZEMNA ZLE KOCHAM DAMIANA ZNISZCZYLAM WSZYSTKO CHCE SOBA SKONCZYC TO BOLI ZA BARDZO NIEUMIEM JESC I SPAC SCHUDLAM 7KG MAM 39 GOROCZKI OD 2 TYGODNI :(