Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3444444444444

Czy wy tez uwazacie ze kobieta....

Polecane posty

Gość 3444444444444

­­­­­­­­­­­ ktora zdradza swojego faceta to zwykla ⓀⓊⓇⓌⒶ ????

Gość takmi smutno
a czym sie rozni taka kobieta od faceta ktory rozpial tylko guziczki a mowi "ruchalem cala noc"

Gość Lolas
Może nie od razu k**wa, ale dla takiej Kobiety szkoda zachodu :)

Gość odpowiem555
zdradzam i nie uważam ze jestem ku.....Zdradzam bo musze . Musze, bo ktos mnie powinien zaspokoić. Ten kto powinien mnie zaspokoić mnie nie zaspakaja, więc zdradzam. Zdradzam i nie uważam , że jestem k... itd....

Gość 3444444444444
­­­­­­­­­­­ mowie o zdradzie a nie o ruchaniu , ruchanie nie jest wcale zle jezeli nikogo nie krzywdzisz zdradzajac krzywdzisz wiec jest roznica , polscy mezczyzni zdradzaja najrzadziej na swiecie wiec ich ten temat nie dotyczy

Gość odpowiem555
krzywdzisz tylko tego, kto wie, że jest zdradzany, Zdradzasz- rób to dobrze. Tak nawiasem mówiąc mężczyźni zdradzają i wszyscy o tym wiedzą . A kobiety sa niby porządne i nie zdradzaja . To z kim zdradzają mężczyźni, którzy zdradzają?

Gość 3444444444444
To dlaczego go nie zostawisz , wcale nie musisz go zdradzac tylko sie z nim rozstan i nie rozgrzeszaj sie sama przed soba ze swojego zachowania .

Gość odpowiem555
bo go kocham, kumasz?

Gość 3444444444444
Wiedzialem ze ta odpowiedz padnie , wcale go nie kochasz bo nie jestes w stanie nic dla milosci poswiecic ,ale jestes w stanie skazac go na ogromnie cierpienie zeby tylko Ci bylo dobrze , jak sie kocha to najwazniejsze jest szczescie tej osoby ktora sie kocha , dla Ciebie najwazniejsze jest twoje szczescie wiec to nie jest milosc .

Gość odpowiem555
nie wiem ile ty masz lat, ale ja jestem już po 30-stc, Nie wiem czy wiesz, ale mężczyźni po 30stce mocno słabna , do tego stres i po seksie. 1. ja jestem szczęśliwa i nie robię awantur o seks 2. on jest szczęsliwy, bo ja jestem szczęśliwa i nie robię awantur 3. kochanek jest szczęśliwy bo może popukać w razie odejścia: 1. ja jestem nieszczęśliwa, bo ranię kogoś kogo kocham 2. on jest nieszczęsliwy ,bo odchodzę, a mnie kocha 3. kochanek jest nieszczęsliwy, bo ja jestem nieszczęśliwa to tak w skrócie

Gość 44444444444444444444440na
3444444444---> prawda i tylko prawda;) Jezeli sie kocha,to sie kocha...a dla ciebie poza sexem to sie nic nie liczy innego najwyrazniej....sadze ze go ranisz ...jak ty wlasne sumienie znosisz...a i odpowiadam:jetes kurwa....bo....bo dajesz dupy i tylko o to ci chodzi. I wiesz co? zycze abys trafila kiedys na takiego kolesia, w ktorym bedziesz mega zakochana i nawet do glowy ci go zdradzic nie przyjdzie, a on ci to zrobi...postapi z toba jak z najgorszym szmatlawcem---> czyli jak powinien;)

Gość odpowiem555
34444444 i 44444444444 to ta sama persona. Zal mi cie. Jak dorosniesz i przyjdzie ci sie mierzyć z takimi problemami to może zmądrzejesz

Gość 3444444444444
a jak sie maz dowie to przedstaw mi tak w skrocie jak to bedzie wygladalo (tak w nawiasie to kochanka od pukania Ciebie pierdoli to czy bedziesz szczesliwa czy nie bo skoro Ty mu tylko jak sama to okreslilas sluzysz do pukania to on o Tobie mysli jak o kwalku miesa a jego pierdoli czy swinka z ktorej je kielbaske byla szczesliwa czy nie ) , meza teraz nie ranisz ?

Gość 3444444444444
Nie jestesmy ta sama osoba , jakbym chcial robic za kogos innego to nie bralbym podobnego nicka , po drugie skoro Ty za objaw madrosci uwazasz zdrade i rozkladanie nog przed kazdym chetnym to mam nadzieje ze pozostane tak samo glupi jak jestem teraz .

Gość odpowiem555
to kochanek mi słuzy do pukania, trudno to zrozumieć? A to już kwestia inteligencji, sprytu i ostrozności żeby nic nie wyszło na jaw Kochanek tez powinien byc osobą starannie wybraną

Gość odpowiem555
34444444444- denna z ciebie osóbka, zdrada nie polega na rozkładaniu nóg przed każdym.Osobiście mniej jest dla mnie warta dziewucha czy facet singiel bzykający co popadnie

No jasne ze nie jestesmy ta sama osoba....ja jestem baba;p ja jestem dojrzala....martw sie raczej wbym nie nwrdziej od ciebie;/ wiesz zal to mi jest ludzi,ktorzy nie potrafia kochac prawdziwie, ktorzy sie puszczaja i sa samolubni...bo zycie kiedys sie na nich zemsci, i kazdy powie ze zdradzanie 2 polowki to bestialstwo;/ jak kogos nie kochasz albo nie jestes z kims szcesliwa to zerwij...to bedzie fair.

Gość 3444444444444
Mi wystarczyloby zebym ja wiedzial , cos mezowi przysiegalas , dla Ciebie to nic nie znaczy , nawet wyrzutow sumienia nie masz , jestes dumna z tego co robisz ale zdrada predzej czy pozniej wyjdzie na jaw.

i w ogole ide z tega watku bo nie mam nerwow na takie chamstwo w stosunku do 2 osoby...wspolczuje zdradzanemu....a takim jak ty to pizy powinno sie zaszywac na wiecznosc ot co;) tak samo jak gwalcicielom ucinac przyrodzenie!

Gość 3444444444444
"sobiście mniej jest dla mnie warta dziewucha czy facet singiel bzykający co popadnie" tylko ze on nikogo nie krzywdzi , nikomu nic nie przysiegal , mozesz zrobic sonde czy wiekszosc ludzi podziela w tej sprawie Twoje zdanie , ciekawe

*pizdy a i do zdradzajacej: wlsnie to twoja niedojrzalosc i glupota wychodzi na swiatlo dzienne, przeciez jestes zaklamana i manipulujesz i nie wiesz co to przysiega, honor i uczucie.....idiotka. mam nadzieje ze maz sie nie dowie, tylko zerwie z toba z innego powodu, szkoda jego cierpienia

Gość odpowiem555
ha ha ha a jednak to ta sama osoba Twoje pytanie brzmiało: czy ja uwazam takie osoby za k... odpowiedz brzmi NIE! i bez odzewu!

ha ha ha masz cos ze lbem bo my nie jestesmy ta sama osoba...jak nie umiesz czytac to masz pecha, bo on jets facetem a ja kobieta palantko

Gość 3444444444444
ciezko sie rozmawia z takimi ludzmi , najpierw wmowila sobie ze to co robi jest dobre , potem ze jestem ta sama osoba co 44444444444444444444440na i szkoda ja probowac przekonywac bo ona i tak bedzie wiedziala lepiej , co dziwne to sadzi ze musze sie pod kogos innego podszywac bo niemozliwe zeby ktos oprocz mnie myslal ze to co robi jest zle .

Gość odpowiem555
po co więc pytasz, skoro sama ( i w wersji meskiej i damskiej) sama sobie odpowiadasz? dobrze wszystko z głową? W samym pytaniu jest juz sugestia , że jest jak ma byc wg twego uznania. Głupiaś!

Gość Mr Big
kazda kobieta myslaca o zdradzie to koorva ale dziala tez to odwrotnie