Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasulkaw

Co się stNIE JEŚLI ZAMIAST 21 WZIELAM 28 TABLETEK I POZNIEJ 7 DNI PRZERWY

Polecane posty

Nie wiem jak wy ale ja nie wiem o co chodzi :)

Gość krasulkaw
przez pomylke wzielam 21 tabletek i pozniez jeszcze 7 z innego op.I teraz 7 dni przerwy i teraz sie zorientowalam ze pomylilam sie czy okres pojawi sie noramlnie?

Gość ferrefre
eee skoro na listku jest 21 tabletek nie rozumiem jak moglas sie pomylic i zaczac nowy listek:| wydaje mi sie to nie reaLNE chyba ze dla kogos z poziomem 8 latka, ale oni chya nie potrzebuja tabsowded

Gość krasulkaw
poprostu zaczelam jedno opakowanie,ktore gdzies stracilam,mialam zapasowe wiec kolejne bralam z zapasowego a w nim bylo o siedem tabletek za duzo,poniewaz te 7 wzielam z poprzedniego opakowania.Teraz gdy zorientowalam sie ze wzielam 28 zamiast 21 zastanawiam sie czy miesiaczka przyjdzie normalnie

j a zamiast 21 tabletek wzięłam 40 ale tak chciałam sobie przesunąć i normalnie 4 dni później dostałam @.

teraz pewnie się nic nie stanie ale jak będziesz tabletki jak cukierki traktować to za kilka lat możesz gorzko płakać :o

cukierasek nie biorę tabletek jak cukierki miałam powody by to aż tak przesunąć a poza tym to był ten jedyny raz i ostatni bo już więcej nie chcę brać anty.