Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego moderatorzy

dopuszczają takie wpisy z linkami?

Polecane posty

Nie interesują mnie zdjęcia tej dziewczyny, nawet jeżeli zdradziła, to chyba ta forma zemsty jest łamaniem prawa... ?

Na wielu topikach pojawiło się to świństwo, dlaczego nie ma reakcji?

Gość podobno jej krzywdę robią
i to jest ten filmik a ostatnia fotka jak ona niby nie żyje i jest napis : ty bedziesz nastepna :O

Mnie nie interesuje, natomiast, gdy na kolejnym topiku to zobaczyłam, to miałam ochotę strzelić w mordę autorowi. Nie cierpię zdrady, ale takie załatwianie sprawy świadczy o tym, że facet jest większą szmatą niż jego laska.

Gość najgorsze jest to że
tam sa prawdopodobnie fotki przypadkowej laski np z czatu - dam głowę , że tak jest bo mi kiedyś przytrafiło się coś podobnego. :(

Gość prośbencja
dajcie link do tego tematu

A po cholerę Ci ten link. Może najpierw zadbaj o własne sprawy!

????????? Niby jakie 10 nowych, bo nie zauważyłam, założyłam ten w zwykłym przypływie złości i już jestem zła na samą siebie, bo tylko wiedzę rozbudziłam zainteresowanie wścibskich i zainteresowanych wsadzaniem nochala w gówniane sprawy bliźnich popapranców. A moderatorzy mają to w nosie!!!!!!

wścibstwo? zwykła ciekawość..... a ty zakładając temat to nie wciskasz nochala w cudze sprawy prawda? Pieniaczka z ciebie niezła :o i do tego jakaś wariatka skoro tak szybko we wściekłość wpadasz- urocze

ano zbliża... nie wsadzałam nosa w cudze sprawy... tylko raz zajrzałam, bo był to kolejny wpis na topicu, który mnie zainteresował. później widziałam ten wpis na innych, już nie wchodziłam tylko wkurzyłam się, że ktoś sobie pogrywa cudzą "godnością". I tyle, może wielkie słowo w obecnych czasach, ale ogólnie wredne są wszelkie topiki ze zdjęciem kogoś kogo chce się upokorzyć lub ośmieszyć. I bez względu na to co dana osoba uczyniła autorowi, zawsze będę mówiła, że autor jest podlejszy od tej osoby.

Dlaczego moderatorzy, małe proste pytanie: dlaczego nie widziałam Twojego wpisu na Śmietniku z linkiem do tematu? Nie zgłosiłeś do kasacji = nie masz prawa narzekać.