Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

Mam dzisiaj urodziny

Polecane posty

;) O polnocy dostalam OGROMNY bukiet kwaitow, ktory moj facet zbunkrowal w zsypie na smieci po pracy, a rano perfumy Pumy:D A to jeszcze nie koniec, bo wieczorem bedzie kolacja i cd:D :classic_cool:

Gość dwudziesty drugi dzien dupy
wiec pamietaj !!!! nie wychodz za niego !!! 🌻

Gość dwudziesty drugi dzien dupy
i dobrze :D bo pozniej sam bedzie sie bunkrowal w zsypie w dzien twoich urodzin :D🖐️

Gość anka baranka 2 kije
wszystkiego naj naj :classic_cool: 🖐️

Gość 100lat100lat

Gość brbrbr
masz nas:D spelnienia wszystkich marzen!!!!! 🌼

mam coś specjalnego dla ciebie :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _____________§ _______§§____§§ § ____§_§§§§__§_§§§§§§ _____§§___§§___§____§ ______§§§_§__§___§__§§ ______§§§§____§§__§§§§§§ ______§§§§§____§§_§__§_§_§ ______§§§§§_____§§___§§__§§ ______§§§§§_____§____§__§_§ ______§§§§§_____§___§____§ ______§§§§§§___§___§ _______§§§§§___§_§ _________§§§§§_§§ _$$$$$______§§§§ __$$$$$______### ___$$$$______## ____$$__#____# _________#___# _____$$$_#_#_# ____$$$$$__#_# ___$$$$$$___#________$$$ ____$$$$____#_____#__$$$$ _____$$____#___#____$$$$$$ ______$___#__#_______$$$$ _________#_#__________$$ _________##____________$ _________# _________#

hmmmm, ale smacznie sie zrobilo!!!! :D tomek no przeciez napislaam, ze wierszyk pierwsza klasa - DZIEEE-KUEE-JEEE!! :D 🌼🌼🌼🌼 A ja sie pierdolnelam w maly palec u nogi i nie moge go zgiac od pol godziny:o:o:o takie to urodziny:(

Gość nic z tego
stara dopa już jesteś!!!!!!!!