Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo sie ciesze

Nareszcie sie doczekalam!!!

Polecane posty

moj ukochany mezczyzna mi sie oswiadczyl, bylo pięknie :) dostalam sliczny delikatny pierscionek biale zloto nierodowane i brylancik, idealnie trafil w moj gust http://img524.imageshack.us/my.php?image=image127ln0.jpg chwalcie sie swoimi pierwsionkami, proszę :)

ma 0,18 ct wiec nie taki dzu chyba :) a ile kosztowal nie mam pojecia :)

ten drugi mi sie bardziej podoba...ale swoja droga dziwny temat...ale sama ogladam z ciekawosci,wiec tez dziwnie o mnie to swiadczy ;)

taki jak ma laura sa u wec jubiler,i co sie cieszysz?jaka mana,i co z tego?kogo to obchodzi?jajko juz znioslas ze szczescia:)hehe.

Gość cieszycie się z zaręczyn
czy z pierscionka?? Bo dziwnie to wygląda jak się chwalicie zaręczynami i zamiast opisywać tą chwilę, szczęście czy uczucia to podajecie opis pierścionka i od razu jego zdjęcie. Ja też sie zaręczyłam w niedzielę, pierścionka nie mam bo nie on jest ważny tylko uczucie. Nie krytykuję Was ale, jak już napisałam, dziwnie to wygląda.

Ja juz nigdy nie dam sie wciagnac w dyskusje na temat pierscionkow zareczynowych na tym forum, bo zawsze tylko wszyscy sie kloca i obrazaja.

ale po co sie klocic przeciez kazda z nas ma inny gust i najwazniejsze ze wlasnie nam podoba sie pierscionek - moj tez nie jest tradycyjny bo nie lubie takich z jednym diamentem na srodku i ten ktory dostalam podoba mi sie o wiele bardziej

Ale dziewczyny macie problemy:/ Każdy sie cieszy, okazuje to w inny sposób. Dziewczyny gratuluję zaręczyn, pierścionki są śliczne:) mam cichą nadzieje ze niedługo i ja bede nosiła podobny na palcu. marzy mi sie złoto z niebieskim oczkiem- kwadratem:))) p.s swoją drogą - baby są strasznie złośliwe i kaśliwe, nie?