Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaM.

Fotelik 9-18,9-36?

Polecane posty

Gość mamaM.

Witam :) Jak w temacie ,zastanawiam się jaki wybrać fotelik ,synek ma skończone 5mc wazy już 8kg . Najlepiej jakiej firmy polecacie?

LEPIEJ TE DO 36 BO POCO KUPOWAC NOWY NP CO 2 LATA ALE ZAZWYCZAJ TE DO 36 NIE SA ROZKLADANE TYLKO TAKIE DO SIEDZENIA NA PROSTO I NIE BARDZO SOBIE WYOBRAZAM MALE SPIACE DZIECKO W NIM W DLUGIEJ PODROZY, TEZ MAM TEN PROBLEM BO WLASNIE CHCE KUPIC TAKI DO 36 KG PODOBNO GRACO JEST OK

my od 6 miesiąca używamy takiego do 18 kg... mała ma teraz 14 miesięcy i musimy rozejrzeć się za większym, bo powoli robi się w nim ciasno... ale te do 36, tak jak ktoś napisał nie maja pozycji leżącej i dla maluszka się nie nadaja za bardzo... przynajmniej ja takiego nie znalazłam, który by się rozkładał...

Gość jghj
ja tez mam chicco do 18tu. i tez nie znalazlam wiekszego rozkladajacego sie. ale zdrugiej strony...moje dziecko wazylo 18kg gdy mialo ponad 3 lata(cos kolo 4)i od razu kupilismy mu taka..podkladke do siedzenia. byl baaardzo zadowolony i...taki dorosly:). tylko szczerez powiedziawszy nie wiem czy tak mozna:(o!zaraz sprawdze na necie

Gość mamaM.
No własnie w tym jest problem,bo te do 36 się nie rozkładaja:(mój maluszek jeszcze sam nie siedzi . Eh trudny wybór,musze poszukać takich co sie rozkładają.

Gość sa foleliki 9-25
rozkladaja sie, moj synek jezdzi w nim od 8 miesiaca.