Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slim_lady

MAM TALENT - bez śpiewania i tańczenia!

Polecane posty

Uważam, że nowy program \"MAM TALENT\" - powinien wyłonić ludzi z talentem innym niż śpiew i taniec - gdyż Ci ludzie mogą wykazać się w innych programach typu: You can dance, Idol itp. Wiadomo, że piękny głos i taniec przyciąga największą uwagę, przez co ludzie z niecodziennymi talentami pozostają niezauważeni. Co o tym sądzicie?

Gość gosiaczek82
mnie się podobali akrobaci - gimnastycy z 1 odcinka, ci to dopiero mają talent!!!

Gość trusiamalusia
Jak dla mnie śpiew to ogromny talent, więc powinien być jednym z elementów programu. Wtedy mozna wyłonić te perełki typu Klaudia, która pieknie śpiewa.

Gość jaka_ja_taka
talent to talent - czyli wszystkie talenty do jednego worka :-)

Gość faktycznie akrobaci byli
cudowni tak samo jak snake z kolami hula hop :) duzo lepsi od spiewajacych dzieci... ale to oczywiscie tylko moje zdanie :)

Gość ferrefre
ale z drugiej strony nie dadza sie kazdemu wykazac... niktorzy moga miec talent rysowania, fotografownia i inne talenty ktorych nie mozna tak szybko pokazac

Gość mam takie samo zdanie
rzygam juz tym calym tancem i spiewem, 3/4 programow ma taka tematyke

Tego programu nie wygra ktoś, kto jest najbardziej utalentowany, tylko ten, czyj występ był najbardziej widowiskowy. Taka prawda niestety.

Gość dfdsfd
ale niestety w tych progrmach jest ograniczenie wiekowe jesli juz cos

Też podobali mi się gimnastycy, to było coś fajnego, nigdy nie widziałam czegoś takiego, chyba lata treningów się za tym kryją! Dla mnie bomba :-) Ale mała Klaudunia też jest sympatyczna. Sądzę, że może to dobry pomysł, by ograniczyć niektóre \"dyscypliny\", aby mogły się pokazać talenty z różnych innych dziedzin...

Gość trusiaczek22
To może zrobimy głosowanie, kto jest najlepszy? Moje typy: 1. dwaj gimnastycy z 1 odcinka 2. Klaudia Kulawik (11-to latka z piosenką Niemena) 3. są różni pretendenci do brązowego medalu, ciężko stweirdzić ;-)

Gość pałka-zapałka
Kolejne show, zarabia telewizja i nic poza tym!

Gość zgadzam sie jesli
chodzi o gimnastykow, natomiast dziewczynka nie powalila mnie na kolana, w amerykanskiej wersji to dopiero dzieci spiewaly...ta mala niestety nie wyrobila i wyszlo to karykaturalnie...polecam (choc moze sie nie podobac ze wzgledu na repertuar ale dla mnie bomba) Andrew Johnstona z brytyjskiej wersji

Gość wkurza mnie w tym programie
że wybierają całą grupę osób którzy tam przychodzą, jak ostnio np ci górnicy, było ich ponad 70 i przeszli do następnego etapu :-o ciekawe czy jakby każdy z nich zagrał osobno to czy chociaż jeden z nich by przeszedł :-o albo jakieś dzieci przyjdą, ułożą sobie jakąś choreografię i przejdą, każdy mógłby nauczyć się kroków i tak zatańczyć. W takim programie powinni brać góra 3 osoby bo co jak wygrają tacy górnicy? podzielą się po okolo 1000zł wygraną??? :-o bezsensu to jest

Gość jolka_25
zgadzam się - że powinni ograniczyć tez ilość osób w jednym występie! Max 2, albo jedna osoba. W tytule jest "mam", a nie "mamy" talent... więc trochę to takie naciągane... ale fajnie sie ogląda.

Gość jolka_25
ciekawe czy zrobią Eurotalent :-P w sensie eurowizyjne popisy uczestników "mam talent" :-)

Gość fddfdsf
ale sie osmieszyl ten karateka ostatnio :-)