Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbulka

Fotelik Britax Romer!

Polecane posty

Hej:) Do bardzo dobra firma ale konkretnie o tym modelu nic nie wiem. My mamy ten 9-18 i jest super :)

Gość Balbulka
dzieki mysica:D

Gość Balbulka
a masz gdzies linka do Twojego? nadawalby sie dla 4 miesiecznego dziecka? rozklada sie do lezenia?

Gość Balbulka
wielkie dzieki🌼

Gość żeby kupić fotelik
9-18 kg dziecko musi ważyć przynajmniej te 9 kg i samo stabilnie siedzieć! Ludzie myślenie nie boli do cholery!!! To nie jest fotelik dla 4 miesięcznego dziecka! Jak musisz zmienić to tylko na ten 0-18 ranyyy :O

Gość Balbulka
i taki wlasnie link fotelika wkleilam droga kolezanko. 0-18 widzialas??? a to, ze tylko pytam mysice o jej fotelik chyba o niczym jeszcze nie swiadczy, prawda? wyluzuj troche.........

Gość żeby kupić fotelik
pytałaś czy ten jej (czyli 9-18) nadaje się dla 4 miesięczniaka :O a ten pierwszy co wkleiłaś to jest ok w ogóle poczytaj ten portal >>> www.fotelik.info

Gość Balbulka
dzieki poczytam, a moj synek wazy juz 6,5 kg wiec i do 9 mu juz nie daleko. na razie chce sie zorientowac we wszystkim zanim kupie.

Gość Balbulka
nikt go nie ma???

Gość żeby kupić fotelik
moja koleżanka kupiła dokładnie taki sam dla 5miesiecznego syna gdyż w foteliku - nosidełku graco nie dopinały mu się pasy. W britaxie najpierw jeździł tyłem do kierunku jazdy potem jak miał 9 miesięcy i stabilnie sam potrafił usiąść zamontowali fotelik przodem. No nie wiem co ty chcesz jeszcze się dowiedzieć?

Gość Balbulka
chcialabym wiedziec, czy dziecku wygodnie, czy pozycja do lezenia jest odpowiednia, czy rzeczywiscie material jest przewiewny, bo w tym co mamy teraz zawsze ma mokre plecki.... ten fotelik jest dosyc drogi, wiec chce wiedziec, czy warto....

Gość Balbulka
upupupppp

Gość upupupupppp

Ja mam fotelik ale od 9kgi jestem bardzo zadowolona.Material jak dla mnie jest super,maly nawet latem sie nie pocil.Ja polecam.

Gość Balbulka
dzieki Gosia:D