Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Kochalam sie jakis czas temu prezerwatywa sie zsunela dopiero po jakims czasie sie skapnelismy ale nie doszlo do wytrysku gumke z pochwy wyciagnelam spuznia mi sie miesiaczka 5dni robilam 2 testy sa negatywne nie jestem w ciazy mam straszne uplawy biale i zolte smierdzace cale majtki mam brudne czy to sie oczyszcza przed miesiaczka i bedzie bole tez mam brzucha na dole?czy to ciaza?prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia65 Napisano Wrzesień 24, 2008 najlepiej idż do ginekologa , a te upławy to normalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 wiem ze normalka ale najgorsze jest ze mam zawsze opuznienia w miesiaczce i zawsze zastanawiam sie czy jestem czy nie ale zazwyczaj te uplawy to oczyszcza sie wszystko na miesiaczke zabarwia sie co?i bole mam na dole brzucha jagbym miala dostac ale testy mam negatywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 a co to sa za tabletki LUTEINA powiedzcie mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowe kolczyki Napisano Wrzesień 24, 2008 tabletki luteina to czysty progesteron ktory wywoluje miesiaczke, ale jesli masz bolacy brzuch i te objawy to miesiaczka przyjdzie pewnie jestes mloda i masz nieregularne nio i wpolzyjesz a to tez ma przeciez wplyw. rozumiem ze anty nie bierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 nie nie biore nie mielismy wczesniej takiej sytuacji uwazamy bardziej wiec nie jestem nie i test negatywny byl i zle sie czuje brzuch mnie boli co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 ale nie biore tych tabletek bo mam uplawy brzuch mnie boli a zawsze mi sie miesiaczka spuznia mam nie regularna!zaczne brac tabletki anty chyba mam nauczke teraz zeby brac!ale jak myslisz nie jestem?testy tez wykazaly ze nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowe kolczyki Napisano Wrzesień 24, 2008 mysle, ze napewno nie skoro masz nieregularne i boli cie brzuch to napewno dostaniesz jestem tego pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Najgorsze wlasnie to czekanie dobijanie sie jestem czy nie jestem zadaje sobie non stop pytanie i zasmucona chodze wczoraj nawet test kolejny kupilam i negatywny wyszedl musze cos z tym zrobic zeby uregulowac moze wlasnie antykoncepcja pomoze uregulowac?boli mnie od 3 dni na dole jak na miesiaczke ale leca mi tylko uplay mam cale majtki mokre oczyszcza sie moze bo nie mialam na koncu tego brazowego miesiaczki pierwszy raz nam sie to zdazylo zle prezerwatywy tak non stop uwazamy kurde nie wiem co juz robic zadreczam sie strasznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Najgorsze ze znow mam takie bole brzucha czuje mokro na majtkach jagbym dostala a to poprostu jakas wydzielina biala i leci od 3 dni i smierdzi to tez jest jak sie jest w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Nie wiem juz co robic! Myslalam ze juz dostalam bylam w toalecie bo mokro czuje nic majtki czarne i biale od wydzieliny tylko! Ile to stresu ile cierpienia powiedzcie mi jakie obajwy moga juz wystapic?a bol czuje dalej na dole brzucha lekki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 A powiedzcie mi jaki brzuch jest jak sie jest w ciazy nabrzmialy czy flak?i jak z piersiami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akjasfg Napisano Wrzesień 24, 2008 Dziewczyno nie stresuj sie niepotrzebnie. Jak zrobilas 2 testy i byly negatywne to na pewno nie jestes w ciazy.Ale zalecam tabletki, bedziesz mogla zyc bezstresowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia210000 Napisano Wrzesień 24, 2008 Tak pocieszacie,a ja wlasnie mailam tak samo tylko uplawy i klucie w dole brzucha i sie okazala ciaza.Ale ja ciebie nie strasze,a czy nie uwazasz ze 5 dni spozniajacego sie okresu to za malo jak na test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 nie poniewaz test mozna juz po 7dniach wspolzycia zrobic a juz najpredziej w pierwszy dzien spuzniajacej sie miesiaczki nie czytasz ulotek dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 moze poprostu robie afere o nic nie wiem zawsze mialam spoznione miesiaczki nie regularne mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie szczesliwym ze dostane okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach