Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13latka mama

czy 13latek może stosować dezodorant?

Polecane posty

Gość 13latka mama

mój syn prosił mnie o kupno dezodorantu , choc specialnie nie poci sie jeszcze a napewno nie smierdzi potem.moim zdaniem nie powinien jeszcze uzywac takich rzeczy poniewaz gruczoły potowe przyzwyczaja sie i z latami bedzie potrzebowac mocniejszych dezodorantow.jakie jest wasze zdanie , bo niewiem zabrdzo co z tym robic.

Gość Antii
jasne ze powinien!:D ja uzywalam juz w tym wieku:) powinnas sie cieszyc ze chce o siebie dbac:D

Gość co za bzdura z tym przyzwyczaj
aniem jeśli kupisz mu dobry, nienachalnie pachnący, niekoniecznie antyperspirant, nic mu nie będzie

Dzieci od małego należy przyzwyczajać do dbania o higienę;):). Ja pozwalam 10- latkowi na używanie dezoodorantów, czy wód toaletowych. Nie tyle dlatego, że musi, ile właśnie po to, aby wyrobił w sobie ten cenny nawyk;):)

Gość ..może spróbuj
naturalnych/eko? np. lavera lavera.com.pl albo welleda (strony nie znam)

Gość 13latka mama
ja uwazam , ze on chce po prostu pachniec i poczuc sie dorosłym .Bo 13latek to ni to dziecko ni to dorosłe taki troche mutant ! Pozdrawiam

Gość AGNESssss
co to za glupia mama napisala? Ty sma powinnas juz dawno swojemu synowi kupic ladne dezodoranty, pachnace perfumy przeciez 13 lat to juz mlodzieniec ktory chce sie podobac i ladni pachnac i nie ma tu nic wspolnego z nieczystoscia. To ty powinnas zastanowic sie nad soba czy twoja nadmierna opiekunczosc nie krzywdzi twojego syna bo mi sie wydaje ze tak