Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekła

depilacja bikini pomocy

Polecane posty

Gość wsciekła

hej! mam pytanie czym depilujecie bikini?? ja probowalam juz wszystkie i za kazdym razem jest taki sam efek!! pelno powrastanych wlosow i przy tym czerwonych plamy :( wczoraj przed moim nowym facetem myslalam ,ze spale sie ze wstydu to wyglada okropnie :( czy zna ktos jakas masc moze albo krem po depilacji zeby unikanc tych cholernych plam :( bo chyba sie zalamie... probowalam juz woskiem, pasa cukrowa, depilatorem i za kazdym razem to samo.... prosze pomozcie bo sie wykoncze :(

wiesz ja tez mam tam cholernie wrazliwa skore...po maszynce robia mi sie wrecz krosty, depilatorem boli i o stan zapalnytez latwo. ostatnio tu buszowalam i ktos pisal o tanim jak barszcz kremie do depilacji. kupilam go i jestem zachwycona...coprawda uyclam go raz bo dopiero wczoraj kupilam ale czytalam recenzje tego produktu na wizazu i panie maja tez same odczucia co i ja

Gość wsciekła
tak probowalam, i jak dla mnie sa nie dokladne depiluja ale i tak zostaja czerne male kropki.... niestety jestem brunetka :/

Gość perfumy Adidas
Ja robię tak (moze głupio ale efekt super), kąpę się normalnie, w czasie kąpieli mydlę się płynem/żelem do higieny intymnej i golę się zwykłą maszynką jednorazową, potem spłukuje tą piane i już, mozna potem ewentualnie jakimś kremem delikatnie się posmarowac ale nawet nie konieczie, ja czasami ale żadko używam po depilacji kremu Bambino

Gość wsciekła
a jak nazywa sie ten krem ;) ???

Gość wsciekła
dzieki :) kupie go napewno :) jesli go gdzies znajde... tylko chyba musze poczekac az wygoi mi sie wszystko... :( masakra jakas... mam wrazenie ze te czerowne plamkinigdy nie znikna ;/

wiem co czujesz naprawde...dla mnie lato i wysjscie na plaze w kostiumie to czesto powod do stresu...

Gość wsciekła
ja w sumie nie mialam nigdy takich problemow... jakos ostnio po powrocie z irlandii cos stalo sie dziwnego z moja skora chyba od tej ich dziwnej wody... jakos bedzie trzeba to opanowac ;]

Gość lula____
Kiedyś stosowałam depilator i nie dość, że to ból niesamowity, to jeszcze podrażnienie przez 2 dni, a potem powrastane włoski. Teraz robię tak: robię sobie kąpiel w wannie, normalnie się myję, a na końcu namydlam żelem pod prysznic depilowane miejsce i używam maszynki jednorazowej. Po wyjściu z wanny i wytarciu się w ręcznik, wcieram balsam, w tamto gładziutkie miejsce też odrobinę i skóra po tym jest wprost idealna, żadnych podrażnień, powrastanych włosków, a widok po prostu zajebiaszczy :) Podoba mi się jak jestem wydepilowana, zresztą mojemu chłopakowi też :) Pozdrawiam