Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość półpasiec

CZY BOLI WAS ALBO CZASEM KŁUJE SERCE ????A MIMO TO MACIE JE ZDROWE?

Polecane posty

Gość półpasiec

Gość freequa
a ja mam tak osoatnio co drugi dzien ;/ i wicaz wybieram sie do lekrza...czasem mnie tak boli ze az nie moge wziac oddechu ;/

Gość kky778789
freegua mam to samo ..jak biore oddech czasem to mnie tak tam łuje i blokuje coś sekund pare. ale ja mam skolioze kregosłupa i krzywy wiec moze od tego

Gość mam tak od lat
Witam w klubie :D U mnie się to nazywa "nerwica somatyczna" :D Upierdliwe, bolesne i czasem aż poddusza :O

Gość kky778789
o matko ale ja nie mam nerwicy ani sie nie denerwuje wtedy jak to sie zdarza

Gość freequa
no wlasnie...keidys slyszalam cos ze ja moge byc nerwowa...bo rece m isie trzesa, mam bardzo wysoki puls zawsze no i to bolace serce.. Ale mi tu cos nie apuje bo ogolnie jestem bardzo opanowana osoba...tak samo jak mam jakas stresujaca sytuacje typu egzamin czy cos to nigdy sie nie boje...nawet rece m isie nie trzesa :P ale jak sie z kims kloce tak na maxa albo ktos mnie porzadnie wkurzy to serce mi starsznie mocno wali no i sie lekko trzese..;/ to moze tutaj jest ta nerwowosc...

Gość mam tak od lat
Mylicie nerwowość z nerwicą - chorobą ;) Nie wy pierwsze. też nie mogłam długo uwierzyć, że mogę na to chorować, a jednak. Jestem spokojna ipt, itp a mam nerwicę somatyczną ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_nerwicowe

Gość mnie dosc czesto tak boli
ale nie wiem czy mam zdrowe - nie badalam.

Gość csvd
serce boli z prawej strony poprzez odbicie, wiec ciebie raczej serce nie boli

Gość csvd
a to co was moze boleć co określacie mianemserca to pewnie nerwowe skórcze mieśni miedzyżebrowych to przy stresie jest normalne

Gość kky778789
a moze to byc od krzywego kręgosłupa ?

Gość freequa
to co tam pisza to do mnie nie pasuje...tzn.te przyczyny objawy itp. wiec mysle ze to nie to..chyba ze jakies poczatkowe stadium

Gość gość
warto iść do lekarza

Gość gość
ja np byłam w medicoverze po zakończeniu 30 lat. przebadali mnie dokładnie. www.promocja.medicover.pl/zdrowie Polecam

Gość gość
miałam cos takiego, tydzień urlopu i validol :)

Gość tralcia
Tez mam to Rece mi sie moga zaczac trzasc normalnie przy nerwowej rozmowie nawet przez telefon Serce mi tak przyspiesza ze chce wyskoczyc A klucie mam sporadycznie przy braniu oddechu ale bez zadnego uswiadomionego stresu Raz mialam przez pare tygodni tez taka gule w gardle jakby cos utknelo

Gość tralcia
Jeszcze czasami czuje jak mi stres wlazi w miesnie karku, i to momentalnie Wtedy nawet zasnac sie nie da

Gość riko 45
do tralcia więc to się nazywa umownie nerwica -wyklucz choroby i Idz do psychoterapełty (psychologa) lub zmień nastawienie do świata ,zacznij rozwiązywać swe problemy na luzie ale mądrze by nie żałować -ta choroba to wielki nałóg naszego ja (wychowania środowiska itd.)jest podstępna im dłużej trwa tym trudniej wyjść -zależy od nas samych -pozdrawiam

Gość gość
A ja od prawie 15 lat mam kłucia w sercu (mam 28 lat) i niedawno z ciekawości zrobiłam EKG. Okazało się że miałam już kilka zawałów. Czekam na wizyte u specjalisty. W lipcu usłyszałam że dopiero załapie się do kardiologa na kwiecień 2015 :|