Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna85

Związek bez seksu - przetrwa?

Polecane posty

Gość wedlug mnie warto zebys kiedys
klaudka czy tam warta grzechu -jestes tak durna i zalosna ze az mi ciebie szkoda:) idz wez nerwosol:)

Gość wedlug mnie warto zebys kiedys
autorko - laida dobrze ci radzi wg mnie. a durnymi wpisami sie nie przejmu, zobacz ile tu siedzi sfrustrowanych ludzi. pozdrawiam

Gość kriszna
nie che mi sie czytac co tu rozne osoby pisaly ale napisze ci ze to mozliwe ,duzo jest takich zwiazkow np. kobiety z gejami :) Taki gej na stanowisku ktory nie chce sie ujawniac musi miec zone zeby wszystko dobrze wygladalo :)

Gość kriszna
z drugiej strony moze po prostu nie trafilas na tego jedynego ... Moze sie zdarzyc tak ze jak juz go spotkasz to bedziesz demonem seksu hehehe niezbadane sa wyroki boskie :)

wedlug mnie warto zebys kiedys - A ty debilko dalej swoje :D Zgłoś sie do lekarza po mocniejsze leki :d bo te twoje najwyraźniej już od dawna nie działają :D:D

Gość ech niektórzy ludzie
Są tacy ludzie i jest ich wiecej niz by sie moglo wydawac. Ale prawda jest taka, że to nie jest normalne. Związek może istnieć bez sexu ale wybij soie z gloowy tworzenie go z normalnym zdrowym facetem bo bedziecie cierpiec oboje.

Gość diana.85
Głupie pytanie. No pewnie, że przetrwa, ale pod warunkiem, że osoby będące w związku są asami.

Gość iwonaradzi
ww

Gość miłośćtowyzwaniedlaobojga
witam CIĘ nie Jesteś sama na tym świecie ja jestem facetem mam 33 lata i już od dawna zastanawiałem się czy taki związek ma szansę podobnie jak TY też nie chciał bym być sam ale jak dotąd nie spotkałem kobiety która by na dłuższą metę wytrzymała bez seksu dlatego mój każdy związek długo nie przetrwał jak dla mnie seks mógłby nie istnieć pozdrawiam

Gość gość
przetrwa, nasz ma już 6,5 roku

Gość gość
Mamy chyba podobnie ja też tamatu seksu unikam jak ognia i również mam 23 lata ale u mnie wynika to z tego że faceci chcą ttlko jednego boje się że któryś mnie wykorzysta i zostawi czasami mam wrazenie że po prostu to nie ten albo ja jeszcze do tego nie dorosłam