Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaca a nie mogaca

ECH nie wiem kim chce byc w życiu

Polecane posty

Gość chaca a nie mogaca
cos tam mam bardzo malo, ale to zupelnie nie to co chcialabym robic w zyciu:( moglabym isc porobic kursy biurowe,a dministracyjne i w ogole tylko to nie jest to... rozumiecie? ale chyba tylko to mi zostanie:(

Gość chaca a nie mogaca
oj tam baby ja waze 2 razy tyle co wy i tez lubie siebie choc moze nie powinnam :D ale teraz mam taki okres... slaby jakis albo deprecha sie zbliza i smece i najlatwiej wtedy zwalic wine na wage..

Kciukiem wlasnie tak jestem postrzegana przez facetow, bo jednak jest to 60 kg, ale nie rozlazlo mi sie po calym ciele a tylko niektorych partiach... tych najbardziej kuszacych :) Takich dziewczyn jak ja jest pewnie duzo wiecej... W ogole chcialybyscie zmienic cos w swoim wygladzie? Powiedzcie, ale tak szczerze z reka na serduch... ja bym nie chciala nic zmieniac... chcaca a nie mogaca, powiedz co jeszcze cie interesuje w czym siebie widzisz. Kazdy ma chyba cos takiego...

Gość chaca a nie mogaca
ja bym moze i nie chciala nic zmieniac w sobie gdyby byly fajniejsze ciuchy dla grubasek a tak pozatym to naprawde mi to nie przeszkadza chyba ze mam taki wisielczy humor jak ostaatnie kilka dni gdzie wszystko zwalam na moja wage , a nie potrafie sobie w twarz powiedziec ze to moja wina bo jestem leniem bez ambicji i nic nie robie zeby bylo dobrze.. no ale jak tu sie nie zalamac skoro siedzisz w 4 scianach od czasu do czasu wychodzac do ludzi to naprawde sie dziczeje umyslowo i cofa chyba :( interesuje mnie fotografia i chcialabym kiedys studiowac ten kierunek.. wiecie to smieszne jest bo znajomi maja mnie za odwazna osobe ktora lubi eksperymentowac , klocic sie i brac co chce a sama w srodku jestem zagubiona strasznie

Gość chaca a nie mogaca
ja bym chiala odkupic troche amicji i wiecej pewnosci siebie mniej bac sie ludzi i walczyc o swoje do upadlego ale to wszystko sie bierze z rozeznania swojej wartosci tak mi sie zdaje..

Fotografia jest ostatnio dosc popularna i wydaje mi sie, ze przyszlosciowa, jesli masz talent to chyba nic nie stoi na przeszkodzie? Mowilas, ze masz wiele pomyslow, wykorzystaj je... lenistwo to nie choroba, takze zle nie ma :)

Gość chaca a nie mogaca
madre kobietki z was:)

Gość chaca a nie mogaca
ide posprzatac troche potem wpadne temat dodalam do ulubionych buziaki

Gość chaca a nie mogaca
musze sie zmotywowac i isc do tego urzedu jeszcze raz sie na ten glupi kurs zapisac:( pzoatym chcialabym zrobic kurs angielskiego jeszcze ale tego chyba nie ma w urzedach u nas :(

Gość chaca a nie mogaca
wypad z tym linkiiem i tak nie wejde:o