Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0lc

dzien chlopaka 2d. sprawy organizacyjne

Polecane posty

Gość 0lc

dziewczyny przyniescie na jutro po 5zl na dzien chlopaka. myslalam zeby zrobic to tak, ze kazda dziewczyna wymysla zadanie i robi swoja baze :d kilka dziewczyn bedzie oprowadzac cos jak na otrzesinach i zrobic to na fontannach w parku, a punktem kulminacyjnym bedzie muszla i tam sie spotkamy po skonczeniu zadan i damy im prezenty itp. piszcie tutaj kto sie zglasza do zadan i jakie robi. oraz dzieczyny do oprowadzania jakies 5 dziewczyn po dwóch chlopakow bedziemy prowadzic. powiedzmy jak ktos bedzie mial zadanie z przyszyciem guzika to tak przygotuje zeby byly dwa 2 guziki i 2 kawalki szmatki zeby dwoch chlopakow moglo na raz przyszywac ;) co wy o tym myslicie?? ja zglaszam sie do oprowadzania :PP

Gość Kicia z garnkiem w ręku
spoko ja mogę przygotować po cytrynie dla każdego faceta. będu musieli ją zjeść zeby przejsc do nastepnej bazy

Gość RazemZOlcia
ja bede z olcia oprowadzac chlopakow

Gość Moniśśśś
Ja też zgłaszam się do oprowadzania ;DDDDD

Gość Kiniaaaa
zglasza sie do oprowadzania:)

Gość 0lc
jakby chlopacy sie pytali dlaczego mialam na opisie "dziołchy z 2d, czytac wiadomosci na n-k!! :P :* " albo podejrzewali ze cos knujemy to mowcie ze szykuje sie babski palnik bo tak powiedzialam Tomkowi bo juz sie pytal :p;) haha :d

Gość Moniśśśś
Mnie się Grzegorz pytał ;P to powiedzialam ze cos sobie eRRRR wymyslila ;P ale ja nie wiem co... hehe xD

Gość 0lc
ahaa jak bedziecie sie wpisywac na forum i nie bedzie sie dalo i bedzie trzeba podac haslo to znaczy ze ten pseudonim ma ktos na stale i nie mozna go uzyc:p to wtedy dodajcie jakas cyferke albo cos :) :*

Gość Moniśśśś
Ale to bylo we wtorek ;P i pytal co na nastepnej godzinie wychowawczej ;P ja jestem niepełnosprytna xD hahhahah

Gość 0lc
hahah xd ale łach :d to powiedz grzeskowi ze to byla wkreta bo mamy isc na tne babki palnik i nie chcialas mu mowic to wymyslilas to z eRR :d hehe ;)

Gość Moniśśśś
No i co Olusia sie tak tu rządzisz ? hęęęę ? ;P a w łepek byś nie chciała zacny Mietku ? ;>

Gość Grzesiek1234
No to was mamy. Tylko 5 zł jesteśmy warci?

Gość Moniśśśś
Gregoryy i tak juz pewnie dawno zapomnial ;P pesz wiesz jaki jest ten nasz Grześ... ;P

Gość 0lc
dziewczyny swedzi mnie piczka co wy na to?

Gość Moniśśśś
Swędzi bo masz w piczce turlaki xD hahahahhahahaha

Gość 0lc
hah co za ciota sie za mnie podaje ?? ;/

Gość 0lc
NO kurwa, kto mnie podrapie po picioszce?:o

Gość Moniśśśś
Hahaha to ne ja ;P pewnie jakis ciotmen chce zabłysnąć na chwike ;/

Gość Moniśśśś
Ch*ju wyperdalaj stąd... No już ! Tu przyjaciół nie znajdziesz ;];]

Gość Moniśśśś
Ze stoicką miną godzinami wpatruje się w szczelnie zamkniętą margarynę Delmę z dodatkiem masła,po czym wyobrażając sobie ją w objęciach starej ekspedientki z osiedlowego sklepiku "Kaprys" delikatniymi aczkolwiek rytmicznymi ruchami języka staram się zlizać resztki jej złuszczonego naskórka.

Gość NIE TU
Ej dzieciaki chyba pomyliliscie forum :/ to nie szkolna strona www. Łaskawie nie zasmiecajcie tego forum

Gość Moniśśśś
Co za down ? ;/

Gość Moniśśśś
Mam jeszcze jeden problem, popuszczanie moczu, wypuszczam gęsty, żółty mocz w każdy dzień nieparzysty, oprócz niedziel (w niedzielę sram w stringi na oklaski). czy mogę wobec tego uczestniczyć w zajęciach kółka młodych informatyków?

Gość Moniśśśś
I co myslisz ze jestes zabawny czy jaki ? ;/ kozaku jebany podpisz sie ;] ciekawe czy na zywo tez bedziesz taki cwany ;/

hahaha ale pojebani ci ludzie!!!! ;/ kurwa po to jest to forum zeby z niego skorzystac nie chcesz to kurwa nie wchodz porste!!!

Gość Moniśśśś
Z lekkim zawstydzeniem malującym się na moim borsuczym pysku, podchodzę do kasjerki PKP na dworcu Białystok Centralny i proponuję nieśmiało wylizanie jej wielkiego palucha prawej stopy:classic_cool:

Gość Moniśśśś
Omggg jakies dziecko niekochane ;/ mądrala zza monitora...

no kurwa niektorzy maja zaburzenia psychiczne milion osobowosci podajac sie najpierw za mnei pozniej za Ciebie i czekamy co bedzie dalej ;d ps.przestan grac w tibie i wylecz sie z psychozy!! haha

codziennie okolo godziny 20 czaje sie przy smietniku,a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Podolnego, lat 78, ktory raz dziennie nachyla sie przy kontenerze, by porzadnie sie wyprykac i pobudzam moja lechtunie ocierajac sie komplusywnie o jego kosciste posladki, przyobleczone w marynarskie szorty