Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini miś

telescopic czy lash architect?

Polecane posty

Gość mini miś

Cześć dziewczyny, kończy mi się telescopic i powinnam kupić nowy tusz - ale nie wiem, czy pozostać przy telescopicu czy skusić się na lash architect? proszę o zdanie użytkowniczki tych dwóch rodzajów tuszy:) ciekawi mnie róznica między nimi - tzn. jaki efekt daje lash architect? mocniejszy od telescopica? jestem z telescopica bardzo zadowolona, ale to byłaby już moja czawrta z kolei, taka sama spiralka - i myślę, że mogłabym coś zmienić, jeszcze polepszyć;) sugestie w stylu "najlepszy jest rimmel", "kup maybelline" czy "tylko lancome" - raczej nie będą przez mnie brane pod uwagę, bo chodzi mi konkretnie o te dwa tusze do rzęs... dlatego użytkowniczki innych marek proszę o wyrozumiałość i nie zachęcanie mnie do czegoś, czego i tak pewnie nie kupię;) chyba, ze ktoś ma naprawdę wyjątkowy dar przekonywania i zaproponuje mi coś dokładnie w tym samym przedziale cenowym, jaki proponuje L'Oreal;) za wszystkie opinie na temat - serdezcnie z góry dziękuję:) oczywiście, bedę śledzić topic na bieżąco:)

Gość gffdfdg
Nie używałam tego drugiego tuszu, używam natomiast Telescopica, jest bardzo fajny ;)

ja mam Telescopic,jest fajny! Ale i tak musze jeszcze poprawiac górne rzęsy inną szczoteczką,taką która mi je dodatkowo ładnie rozdziela... ale uwazam ze i tak jest dobry! po innym miałam po paru godzinach czarne plamy pod oczami,a po telescopicu nie mam nic takiego...

Gość beatka832
hej!mam ten sam problem bo używałam lash i telescopic i nie wiem który jest lepszy a juz niedlugo musze kupic bo konczy mi sie.mysle ze obydwa sa dobre.a ciezko ocenic ktory lepszy.

Gość mini miś
Cześć dziewczyny, dzięki za wskazówki :* :) beatka, a jaki efekt daje lash? czy rzęsy sa po nim grubsze niż po telescopicu? moze ktos inny jeszcze też wie? :)

Gość ktory telescopic jest lepszy
ten zwykly czy carbon? i czy jest lepszy od intensifiqua i volumisse, niemialam jeszcze nigdy tuszu l'oreala i czas kupic :-)

Gość beatka832
lash- pogrubia i wydłuża (efekt sztucznych rzęs), zaś telescopic-świetnie wydłuza i podkręca