Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adas.tomodati

Poszukuje do aktu...

Polecane posty

Gość OJ KIEPSKO
do autora : ILE PLACISZ ZA TAKA SESJE ? ?

Gość zws
A co jest złego w przeklinaniu a co jest kurwa zlego w przeklinaniu? co ty komis kurwa wiesz o przeklinaniu ? :D:D:D

Gość zws
ogolnie nic, jesli odbywa sie poza sypialnią chyba jesli NIE odbywa sie poza sypialnia :p

"czasami fajnie uslyszec cos brutalnego" czasami, to "słowo-klucz" w tym zdaniu... :P Złosliwa - daj buziaka :D

zainteresowal nasze kregi bo nasze kregi codziennie czytaja cala gazete to oczywistość oczywista a zrzucacie się na jedną ??

"a zrzucacie się na jedną ??" Ike - pisąłem Ci - zwykle loża ma prenumerate... Ewentualnie finansuje nam ją ambasada Izraela

eeee takie srednie w sumie nie wiem czy to jasne czy ciemne wiesz jakie mam na mysli?:) co jest lepsze? maslo czy margaryna?

"Tamari - PAM - bezkaloryczne masło" Taaa, bezkaloryczne masło, bezalkoholowe piwo... bezpieczny seks :P

komiczne:) wybacz- ale każdy polak dobrze wie, że w połowie jest żydem a w połowie rosjaninem- więc spokojnie wyborczą można nazwać prawdziwie polską gazetą nasze kręgi też ją czytały- zanim michnik się nie zeszmacił ale to były dobre czasy liceum- o prenumeracie nie było mowy- robiliśmy zrzutę ;)

Gość zws
zwykle loża ma prenumerate... Ewentualnie finansuje nam ją ambasada Izraela o czcigodny, czy nie za duzo informacji wypuszczasz?

Gość zws
nasze kręgi też ją czytały- zanim michnik się nie zeszmacił ike. po prostu na jakims etapie waszym kregom nie starczylo intelektu. zrozumiale

Gość zws
JA ZAWSZE masz rację zasownik miec w 1 os. l poj. brzmi MAM :)

tai zasownik ja ja wasze kręgi nie zauważyły tak podstawowej rzeczy jak to że tnie mi się "k' ?????skoro już mowa o intelekcie ........

Gość zws
TERAZ wszystko jasne!!!!! tu juz pol izraelskiej inteligencji siedzi nad tym kalamburem i nic :)